Reuzel Grooming Tonic (100ml)

Reuzel Grooming Tonic – muotoilunesteellä saat hiuksiisi luonnollisen tuntuisen, mutta pitkäkestoisen tuen. Grooming Tonic sopii erittäin hyvin föönauksen alle, ja on loistava tuote, kun hiuksiin halutaan tuuheutta ja rakennetta. Halutessasi wet lookin, anna tuotteen kuivua itsestään. Tuote käy kaikille hiustyypeille!

Kätevä matkakoko reissulle messiin tai salikassiin!

Reuzel kouluttajamme vinkki: laita Grooming Tonicia pomaden päälle lisäämään kiiltoa

 

11,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Grooming Tonic (100ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Grooming Tonic (100ml)

Reuzel Grooming Tonic – muotoilunesteellä saat hiuksiisi luonnollisen tuntuisen, mutta pitkäkestoisen tuen. Grooming Tonic sopii erittäin hyvin föönauksen alle, ja on loistava tuote, kun hiuksiin halutaan tuuheutta ja rakennetta. Halutessasi wet lookin, anna tuotteen kuivua itsestään. Tuote käy kaikille hiustyypeille.

Muotoilunesteen tuoksu on sekoitus perinteistä kirpeän omenan tuoksua mintun vivahteella terästettynä, mikä on tuttu mm. Reuzelin vihrästä Pomadesta. Reuzel Grooming Tonic on pakattu vieläpä erittäin miehekäästi viskipullon näköiseen muovipulloon, jonka sivuja hallitsee tyylikkäät, koholla olevat Reuzel -logot.

Käyttö: ota pieni määrä tuotetta kämmeniisi ja hiero käsiäsi yhteen. Levitä sitten tuote kosteisiin hiuksiin. Kampaa hiukset läpi, jotta tuote levittyy tasaisesti ja aloita muotoilu. Luonnollisen lookin saamiseksi harjaa hiuksia föönauksen aikana. Tuote on mahdollista aktivoida uudelleen vedellä.

Koko: 100ml

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille, old school -pomadeille?

Schorem on miesten, old school -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustenleikkauksiin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus ovat luoneet Reuzel -tuotteet yli viidenkymmenen vuoden parturointikokemukseensa ja vaativaan makuunsa pohjautuen.

Reuzel -tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.