Solomon’s Hair Volumizing Grooming Spray DAUNSEL (200ml)

Italialainen Solomon’s jatkaa muotoilutuotemarkkinoiden valloittamista uudella Volumizing Grooming Spray -rakennesuihkeella! Tuuheuttava suihke sopii hyvin suomalaiselle hiuslaadulle, joka kaipaa tuuheutta ja rakennetta. Antaa voimakasta pitoa mattaisella viimeistelyllä. Vesiliukoinen, kevyt koostumus ei latista hiuksia ja peseytyy helposti pois.

Monikäyttöinen tuote toimii yksinään joko kuivaan tai kosteaan tukkaan, tai voidaan käyttää yhdessä pomaden kanssa tuomaan extra-pitoa ja tuuheutta. Ihanteellinen etenkin ohuille ja hennoille hiuksille.

GROOM Parturin vinkki! ”Muutanma suihkaus Grooming Sprayta kuivaan tukkaan tuo kuivuessaan lakkamaista pitoa hiukseen. Suosittelen kokeilemaan etenkin juhlalookeissa.”

Suosittelemme Cutler-hiusvaha ja Daunsel-rakennesuihke -settiä 29,90€ (norm. 42,80€)

21,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solomon’s Hair Volumizing Grooming Spray DAUNSEL (200ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Solomon’s Hair Volumizing Grooming Spray DAUNSEL (200ml)

Italialainen Solomon’s jatkaa muotoilutuotemarkkinoiden valloittamista uudella Volumizing Grooming Spray -rakennesuihkeella!  Sprayn nimi juontaa viktoriaaniseen aikaan, jolloin daunsel toimi lordien henkilökohtaisena hiusmuotoilijana – ja nyt tämä daunselien salainen ase on kaikkien saatavilla!

Tuuheuttava Grooming Spray antaa hiuksille maksimaalista volyymia, pitoa ja rakennetta. Vesiliukoinen, kevyt koostumus ei latista hiuksia ja peseytyy helposti pois. Monikäyttöinen tuote toimii yksinään viimeistelysuihkeena joko kuivaan tai pyyhekuivaan tukkaan tai voidaan käyttää tuomaan extra-pitoa ja tuuheutta ennen pomadea.

Antaa hiuksille rakennetta ja pitkäkestoista tuuheutta tyylikkäällä mattaviimeistelyllä. Ihanteellinen etenkin ohuille tai hennoille hiuksille. Sopii loistavasti suomalaiselle hiuslaadulle antamaan tukea ja rakennetta.

GROOM Parturin vinkki! ”Muutanma suihkaus Grooming Sprayta kuivaan tukkaan tuo kuivuessaan lakkamaista pitoa hiukseen. Suosittelen kokeilemaan etenkin juhlalookeissa.”

Ominaisuudet:

  • Luonnollinen mattaviimeistely
  • Pitkäkestoinen vahva pito
  • Vesiliukoinen tuote peseytyy helposti pois eikä jätä tuotejäämiä
  • Sopii kosteaan tukkaan föönauksen alle tai kuivaan tukkaan viimeistelysuihkeena

Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin halutun lopputuloksen mukaisesti. Viimeistelysuihke sopii käytettäväksi  yhdessä pomaden kanssa tai ilman. Hiuslaadusta riippuen kannattaa suihkuttaa joko suoraan hiukseen (paksuhkot hiukset) tai käsien kautta (ohuemmat tai ohenevat hiukset). Käsien kautta tuote levittyy tasaisemmin ja ”laimeammin”.

Raaka-aineet:  Aqua [Water], Magnesium sulfate, Maris sal, VP/VA copolymer, Propylene glycol, Phenoxyethanol Sodium chloride, Parfum [Fragrance], PEG-40 hydrogenated castor oil, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Sodium dehydroacetate, Citric acid.

Koko: 200ml

Saapasmaan lahja maailmalle Solomon’s laajentaa nyt myös laadukkaisiin hiustenhoito- ja muotoilutuotteisiin – katso koko Solomon’s valikoima!