Solomon’s Hair Volumizing Grooming Spray DAUNSEL (200ml)

Italialainen Solomon’s jatkaa muotoilutuotemarkkinoiden valloittamista uudella Volumizing Grooming Spray -rakennesuihkeella! Tuuheuttava suihke antaa hiuksille rakennetta ja voimakasta pitoa mattaisella viimeistelyllä. Vesiliukoinen, kevyt koostumus ei latista hiuksia ja peseytyy helposti pois.

Monikäyttöinen tuote toimii yksinään joko kuivaan tai kosteaan tukkaan, tai voidaan käyttää yhdessä pomaden kanssa tuomaan extra-pitoa ja tuuheutta. Ihanteellinen etenkin ohuille ja hennoille hiuksille.

Tutustu koko Solomon’s valikoimaan!

21,90

Varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solomon’s Hair Volumizing Grooming Spray DAUNSEL (200ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Solomon’s Hair Volumizing Grooming Spray DAUNSEL (200ml)

Italialainen Solomon’s jatkaa muotoilutuotemarkkinoiden valloittamista uudella Volumizing Grooming Spray -rakennesuihkeella!  Sprayn nimi juontaa viktoriaaniseen aikaan, jolloin daunsel toimi lordien henkilökohtaisena hiusmuotoilijana – ja nyt tämä daunselien salainen ase on kaikkien saatavilla!

Tuuheuttava Grooming Spray antaa hiuksille maksimaalista volyymia, pitoa ja rakennetta. Vesiliukoinen, kevyt koostumus ei latista hiuksia ja peseytyy helposti pois. Monikäyttöinen tuote toimii yksinään viimeistelysuihkeena joko kuivaan tai pyyhekuivaan tukkaan tai voidaan käyttää tuomaan extra-pitoa ja tuuheutta ennen pomadea.

Antaa hiuksille rakennetta ja pitkäkestoista tuuheutta tyylikkäällä mattaviimeistelyllä. Ihanteellinen etenkin ohuille tai hauraille hiuksille.

Ominaisuudet:

  • Luonnollinen mattaviimeistely
  • Pitkäkestoinen vahva pito
  • Vesiliukoinen tuote peseytyy helposti pois eikä jätä tuotejäämiä

Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin halutun lopputuloksen mukaisesti. Viimeistelysuihke käytettäväksi  yhdessä pomaden kanssa tai ilman.

Raaka-aineet:  Aqua [Water], Magnesium sulfate, Maris sal, VP/VA copolymer, Propylene glycol, Phenoxyethanol Sodium chloride, Parfum [Fragrance], PEG-40 hydrogenated castor oil, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Sodium dehydroacetate, Citric acid.

Koko: 200ml

Saapasmaan lahja maailmalle Solomon’s laajentaa nyt myös laadukkaisiin hiustenhoito- ja muotoilutuotteisiin – katso koko Solomon’s valikoima!