Pomp&Co. Salted Tonic Spray (100 ml) -suolasuihke

Katso tuotteen arviot

Jo kolmannessa sukupolvessa toimivat irlantilaiset parturikonkarit ovat tuoneet markkinoille uuden suolasuihkeen, jonka inspiraationa toimi Atlantin huuhtomat jylhät rannat sekä suolaisen raikas meri-ilma. Nyt tämä aloe veraa ja vitamiineja sisältävä Pomp&Co. Salted Tonic Spray -suolasuihke on täällä!

Tuote antaa kevyttä pitoa ja rakennetta hiukseen, samalla hoitaen hiuksia ja päänahkaa. Luonnollinen mattalopputulos huumaavan hyvällä tuoksulla! Suolasuihketta voi käyttää myös yhdessä Pomp&Co. Hair Cream -mattavahan tai Pomaden kanssa mikäli toiveissa on napakampi pito.

Pomp&Co. tuotteet GROOMista!

24,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

1 arvio tuotteelle Pomp&Co. Salted Tonic Spray (100 ml) -suolasuihke

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pomp&Co. Salted Tonic Spray (100 ml) -suolasuihke

Pomp&Co. Salted Tonic Spray -suolasuihke on irlantilaisten parturigurujen viimeisin uutuus. Suolasuihke antaa kevyttä pitoa ja rakennetta hiukseen, samalla hoitaen hiuksia ja päänahkaa aloe veran ja vitamiinien (E, C, B3, B5 ja  B6) ansiosta. Luonnollinen mattalopputulos huumaavan hyvällä tuoksulla. Suolasuihketta voi käyttää myös yhdessä Pomp&Co. Hair Cream -mattavahan tai Pomaden kanssa:

  • Suihkuta tuotetta hiuksiin antamaan pohjaa ja rakennetta ennen vahan levitystä. Viimeistele haluttu tyyli mattavahan/pomaden avulla.
  • Suolasuihkeen voi lisätä myös mattavahan/pomaden jälkeen. Muotoile hiukset vahan avulla haluttuun tyyliin ja viimeistele sekä kiinnitä suolasuihkeen avulla.
  • Suolasuihke toimii toki myös sellaisenaan antamaan kevyttä pitoa ja rakennetta.

Käyttö: Ravista pulloa ennen käyttöä ja suihkuttele hiuksiin. Suolasuihketta voi käyttää kosteisiin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Muotoile lopuksi kammalla tai sormin haluamasi tyyli. Mikäli käytät tuotetta kosteisiin hiuksiin, kannattaa hiukset lopuksi föönata kuivaksi ensin lämpimällä ja sitten viileällä puhalluksella, jotta hiukset saa asettumaan helpommin. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Koko: 100ml

Raaka-aineet: Aqua, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive Oil) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Germ Oil, Sodium Polyacrylate, Phenyl Trimethicone, Trideceth-6, Ethylhexyl Stearate, Keratin Amino Acids, Parfum, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cetrimonium Bromide, Linalool, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Citral, Biotin.

Muut Pomp&Co. sarjan tuotteet löydät täältä.

Pomp&Co. on irlantilainen perheyritys, joka toimii parturialalla jo kolmannessa sukupolvessa. Irlannissa vallitsee pitkät parturiperinteet ja tuotteet ovat kehitetty klassisen ajattomiksi, joilla pystyt luomaan oman tyylisi oli se sitten mikä tahansa. Valikoimasta löytyy luottotuotteet hiuksille, parralle ja koko vartalolle.

Tyylikkäissä lasipurkeissa olevat tuotteet tekevät sen minkä lupaavat. Klassinen, tunnistettava tuoksu säilyy samana läpi tuotesarjan. Valikoima on selkeä, tuotteet erittäin laadukkaita ja myös erittäin riittoisia.