Reuzel Matte Texture Powder (15 g) -hiuspuuteri

Reuzel Matte Texture Powder -hiuspuuteri antaa hiuksiin volyymia ja tuuheutta sekä kevyttä pitoa ja tekstuuria. Kevyt, tahmaamaton koostumus, joka samalla kosteuttaa hiuksia.

Sisältää mm. tekstuuria antavaa Nylon 12:ta, kosteutta säilyttävää silikasilylaattia sekä sitruunahappoa.

Reuzel kouluttajamme vinkki: Jos hakusessa on jämäkämpi pito ja kunnon volyymi, suihkuttele pyyhekuiviin hiuksiin ensin Reuzel Surf Tonic -suolasuihketta, föönaa hiukset ja lisää lopuksi hiuspuuteri. 

23,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Matte Texture Powder (15 g) -hiuspuuteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Matte Texture Powder (15 g) -hiuspuuteri

Reuzel Matte Texture powder -hiuspuuteri loihtii hiuksiin kevyttä tekstuuria ja pitoa sekä lisää volyymia ja tuuheutta. Sopii kaikille hiustyypeille.

Käyttö: Ripottele hiuspuuteria hiuksiin ja pöyhi sormin saadaksesi kevyttä tekstuuria ja pitoa. Tuhdimman pidon saamiseksi, suihkuta alle Reuzel Surf Tonic -suolasuihketta ja föönaa kuivaksi ennen hiuspuuterin lisäämistä.

Koko: 15 g

Muut Reuzel tuotteet löydät täältä!

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille Old School -pomadeille?

Schorem on miesten Old School -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustyyleihin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus aloittivat uransa vain 14-vuotiaina intohimosta miesten klassisiin hiustenleikkauksiin. Omaan, vaativaan makuunsa ja usean vuosikymmenen parturointikokemukseensa pohjautuen nämä parturimestarit ovat luoneet myös Reuzel hius- ja partatuotesarjan, joka on suunniteltu perinteitä kunnioittaen, mutta vastaamaan nykypäivän modernien miesten korkeisiin vaatimuksiin.

Reuzelin tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.