Pusher CONVERGE Liquid Wax vahasuihke (150 ml)

Taivaan lahja nopeutta ja helppoutta arvostaville!

Helppokäyttöinen, suoraan hiuksiin suihkutettava nestemäinen hiusvaha antaa keskivahvaa pitoa, tuuheutta ja rakennetta sekä luonnollisen kiillon. Vahasuihketta voi käyttää niin muotoiluun kuin viimeistelyynkin ja se antaa pitkäkestoista tukea hiukseen. Toimii loistavasti myös jo kertaalleen laitettujen hiusten freesaukseen: suihkuttele makoisasti nukutun yön jälkeen kuiviin hiuksiin ja muotoile uudestaan.

Psst! Tästä tuotteesta tykkää niin lyhyet kuin pidemmätkin hiusmallit.

 

24,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher CONVERGE Liquid Wax vahasuihke (150 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher CONVERGE Liquid Wax vahasuihke (150 ml)

Helppokäyttöinen, suoraan hiuksiin suihkutettava nestemäinen vahasuihke antaa keskivahvaa pitoa, tuuheutta ja rakennetta sekä luonnollisen kiillon. Raikkaan tuoksuista vahasuihketta voi käyttää niin muotoiluun kuin viimeistelyynkin ja se antaa pitkäkestoista tukea hiukseen. Vahasuihke loistavasti myös jo kertaalleen laitettujen hiusten uudelleen freesaukseen: suihkuttele illalla tai aamulla kuiviin hiuksiin ja muotoile uudestaan. Sopii kaikille hiustyypeille.

Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja anna kuivua itsekseen tai kuivaa föönillä. Tuotetta voi myös suihkuttaa käsiin ja levittää sitä kautta hiuksiin. Parhaan rakennetta ja tuuheutta antavan lopputuloksen saa suihkuttamalla vahaa kosteisiin hiuksiin ennen föönausta.

Koko: 150 ml

Raaka-aineet: Aqua, PVP, Sodium Chloride, Magnesium Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.

Katso muut Pusher-tuotteet täältä.