HOL’UP GELATO Medium Hold Oil Based Pomade 120g

Katso tuotteen arviot
  • Öljypohjainen old school pomade
  • Keskivahva pito
  • Klassinen, kiiltävä viimeistely
  • Uudelleen muotoiltava
  • Sopii erityisesti keskipitkiin ja klassisiin hiustyyleihin sekä paksuille, karheille ja vaikeasti asettuville hiuksille
  • Vegaaninen

HOL'UP GELATO Medium Hold Oil Based Pomade 120g

23,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

1 arvio tuotteelle HOL’UP GELATO Medium Hold Oil Based Pomade 120g

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

HOL’UP GELATO Medium Hold Oil Based Pomade 120g

HOL’UP GELATO Medium Hold Oil Based Pomade on öljypohjainen kiiltoa antava pomade keskivahvalla pidolla. Öljypohjaisella pomadella saat pehmeän, uudelleen muotoiltavan hiustyylin ja maltillisen kiillon. Sopii erityisesti keskipitkiin ja klassisiin hiustyyleihin sekä paksuille, karheille ja vaikeasti asettuville hiuksille.

HOL'UP GELATO Medium Hold Oil Based Pomade 120g

Käyttö: Kuopaise runsaan kahden sormenpään verran pomadea purkista, ja lämmitä pomade kämmenten välissä hieroen. Työstä notkistettu pomade kauttaaltaan kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Kuivassa hiuksessa saat voimakkaamman pidon. Muotoile hiukset joko käsin tai harvapiikkisen kamman avulla haluamaasi tyyliin. Öljypohjainen pomade pysyy uudelleen muotoiltavana ja pehmeänä koko päivän. Freesaa hiustyyliä tarpeen mukaan kammalla sukien tai sormilla sekoittaen. Lisäämällä EAU DE FIGARO-  muotoilunestettä saat notkistettua hiuksessa olevaan öljypohjaista pomadea ja lisättyä hiukseen kevyesti kiiltoa.

Raaka-aineet: Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Microcrystalline Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Petrolatum, Cannabis Sativa Seed Oil, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, CI 16035, Basic Violet 2, Dimethicone, Flavor

Koko: 120g

HOL’UP on ammattipartureiden ja kemistien timanttinen taidonnäyte. Tuotesarjan taustalta löytyy lissabonilaisen Figaro’s Barbershopin staran mainetta nauttiva Fabio Marques.

Fabion visiona oli luoda huippulaadukas ja -tyylikäs tuotesarja, jossa on käytetty luonnollisia, kasvipohjaisia raaka-aineita. Vegaanisissa muotoilutuotteissa käytetään mm. hampunsiemenöljyä, jojobaöljyä ja rosmariinia, jotka antavat tuotteille hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia ominaisuuksia.

Tuotteet valmistetaan käsityönä Los Angelesissa ja niistä huokuu raikkaat kesävibat ja rento street-henkisyys!

HOL’UP tuotteet saatavilla vihdoin myös Suomessa GROOM verkkokaupassa ja liikkeissä! Katso sarjan muut tuotteet täältä.

 

HOL'UP skush pomade