Risu Afternoon Orange Conditioner 250ml

Herrat – saammeko esitellä suomalaisen Risu-tuoteperheen ihka ensimmäisen hoitoaineen!

Pitkän tutkimus- ja kehitysprosessin tuloksena syntynyt Afternoon Orange hoitoaine sopii Risu-shampoiden tapaan niin hiuksille kuin parrallekin, ja se on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ilman parabeeneja.

Hellävarainen hoitoaine sisältää runsaasti hiusta ja ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten jojobaa, kookosöljyä, appelsiininkukkavettä ja E-vitamiinia. Tuotteessa on miellyttävän raikas tuoksu ripauksella sitrusta.

28,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Afternoon Orange Conditioner 250ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Risu Afternoon Orange Conditioner

Suomalaisen Risu-tuoteperheen ihka ensimmäinen hoitoaine – Risu Afternoon Orange Conditioner – on syntynyt pitkän tutkimus- ja kehitysprosessin tuloksena. Hoitoaine sopii Risu-shampoiden tapaan niin hiuksille kuin parrallekin, ja se on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ilman parabeeneja.

Risu Afternoon Orange Conditioner hoitoaine hiuksille ja parralle on hellävarainen, ja sisältää runsaasti hiusta ja ihoa hoitavia ainesosia, kuten jojobaa, kookosöljyä ja appelsiininkukkavettä. Tuotteessa on miellyttävän raikas tuoksu ripauksella sitrusta.

Ominaisuudet:

  • Sisältää karvaa ja ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia
  • Sopii hiuksille ja parralle
  • Hellävarainen ja sopii kaikille hiustyypeille
  • SLS-vapaa ja parabeeniton

Risu Afternoon Orange hoitoaine on lempeä päänahalle, hiuksille sekä parrallesi. Se sopii etenkin normaalille hiustyypille eikä sisällä parabeeneja.

Jos Afternoon Orange -tuoksusarja on suosikkisi, niin tässä shampoolle ja partaöljylle oiva kaveri samasta tuoksumaailmasta. Hoitoaineessa on todella raikas ja miellyttävä tuoksu ripauksella sitrusta. 

Tällä hoitoaineella voit pestä myös partasi! Hoitoaineen sisältämät jojoba ja kookosöljy hoitavat karvaa, ja appelsiininkukkavesi hoitaa ihoa luonnollisesti, kuivattamatta sitä. 

Käyttö: Hiero hoitoainetta pestyihin ja huuhdeltuihin hiuksiin ja partaan. Anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele hoitoaine pois ja kuivaa. Tuotteen joutuessa silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.

Koko: 250ml

Ingredients:  Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerine (Veg), Sitrus aurantium (Orange Blossom) Floral Water, Simmondsia Chinesis, Cetrimonium chloride, Ceteareth-20, Cetyl alcohol, Cocus nucifera (Coconut), Glyceryl stearate S/E, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol (Vitamin E), Parfum.

Risu Brand -tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteissa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita.

Katso muut Risu-tuotteet täältä.