The Bluebeards Revenge ”Cut-Throat” Straight Razor partaveitsi

Cut Throat -partaveitsellä voit tehdä itsellesi kunnon veitsiparranajon. Cut Throat on läheistä sukua ”straight razorille”, eli vanhan ajan partaveitselle. Ainoa ero on oikeastaan terässä, jonka voit vaihtaa kuten safety razor -höylissäkin. Terinä käytetään samoja teriä kuin ”Scimitar” Double Edge Razorissa; terät vain katkaistaan pituussuunnassa.

Huom!
Veitsen mukana ei tule teriä, mutta vaihtoterät löydät täältä.

Pssst! Tämä näppärän kokoinen purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

12,70

Vain 3 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge ”Cut-Throat” Straight Razor partaveitsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge ”Cut-Throat” Straight Razor partaveitsi

Partaveitsi The Bluebeards Revenge ”Cut-Throat” Straight Razorilla voit tehdä itsellesi kunnon veitsiparranajon.

Cut Throat on läheistä sukua ”straight razorille”, eli vanhan ajan partaveitsille. Ainoa ero on oikeastaan terässä, jonka voit vaihtaa kuten safety razor -höylissäkin. Tästä syystä sinun ei tarvitse huolehtia stroppauksista ja teroituksista. Nautit vain todella sileästä parranajosta! Veitsen materiaali on ruostumatonta terästä.

Pituus 22cm kokonaan avattuna.

Huom!
Terinä käytetään samoja teriä kuin ”Scimitar” Double Edge Razorissa; terät vain katkaistaan pituussuunnassa. Veitsen mukana ei tule teriä, mutta löydät niitä GROOM Parturit -liikkeistä tai verkkokaupastamme.

Tsekkaa myös muut parranajotuotteet!

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!