Parranajo

Klassinen parranajo on monella tapaa parempi verrattuna moniterähöyliin ja partakoneisiin. Hyödyt on mm. vähäisempi ihon ärsytys, ajon tarkkuus, edullisuus ja ennen kaikkea koko parranajon mukavuus ja tyylikkyys.

Klassista parranajoa voi harrastaa perinteisellä partaveitsellä, shavetella, tai vanha mallin partahöylällä (Safety Razor).

Koko hyöty ei suinkaan tule pelkästään paremman höylän takia. Kunnon partasaippua ja huolellinen valmistelu ja parranajosuunnat ovat myös tärkeitä hyvän parranajokokemuksen saavuttamiseksi.

Kun varaat parranajolle enemmän aikaa ja teet sen rauhassa alusta loppuun, muuttuu koko parranajo pakollisesta pahasta, rentouttavaksi päivän kohokohdaksi.

Klassisen parranajon aloittamiseen tarvitset partahöylän (Safety Razor), kaksipuoliset partaterät, partasudin, parranajosaippuan tai -voiteen ja aftershaven. Saattaa aluksi kuulostaa suurelta määrältä tuotteita ja välineitä, mutta yksi hyvistä puolista Klassisessa parranajossa ja kaksipuolisilla terillä partaa ajaessa on alhaiset käyttökustannukset. Yhdellä kaksipuolisella terällä ajaa parran noin 4-8 kertaa riippuen ajajasta, terän hinnan ollessa keskimäärin vain noin 0,4€. Verrattuna perus Gillette Mach 3 Turbo terään ~3,5€ tai Gillette Fusion terään ~5€.

Näytetään tulokset 1–40 / 43

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko