Dr K Soap Company Beard Soap Woodland -partasaippua (100ml)

Dr K Soap Woodland -partasaippua on täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettu parran paras kaveri. Dr K Soap Companyn partasaippuat sisältävät pantoteenihappoa (B5-vitamiini), joka sitoo kosteutta estäen parran ja ihon kuivumista. Lisäksi pantoteenihappo muodostaa partakarvaan suojaavan kerroksen, joka heijastaa valoa ja saa parran näyttämään upean kiiltävältä.

Saippuan säännöllinen käyttö edesauttaa parran pysymistä pehmeänä, kiiltävänä ja hyvinvoivana. Tuoksunystyröitä hemmottelee teepuu, piparminttu sekä eukalyptus.

Levitä partaöljy partaasi pesun jälkeen.

16,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr K Soap Company Beard Soap Woodland -partasaippua (100ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Dr K Soap Company Beard Soap Woodland -partasaippua (100ml)

Täysin luonnollinen, käsin tehty Woodland partasaippua on omiaan parran puhdistukseen. Luonnollisista ainesosista tehty partasaippua tekee parrasta terveen ja palauttaa sen luonnollisen kiillon. Tuoksussa teepuuta, eukalyptusta sekä piparminttua!

Käyttö: Hiero pieni määrä kosteaan partaan. Huuhtele huolellisesti. Käytä päivittäin saadaksesi parhaat tulokset.

Raaka-aineet: Aqua, Potassium Oleate, Potassium Cocoate, Vegetable Glycerin, Potassium Citrate, Panthenol, Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) Leaf Oil, Peppermint (Mentha Piperita) Oil, Eucalyptus (Eucalyptus Globulus) Leaf Oil, *Limonene, *Linalool – *Occur naturally in essential oils

Kokeile myös limen tuoksuista partasaippuaa.

Irlannissa vuonna 2011 perustettu Dr K Soap Company valmistaa 100% luonnollisista raaka-aineista käsityönä korkealaatuisia ihonhoito- ja parranajotuotteita miehille. Yrityksen ideologian kantavia voimia ovat eettisesti ja paikallisesti hankitut 100% luonnolliset raaka-aineet, tuotteiden turvallisuus ja viimeiseen asti hiottu tuotesuunnittelu, jolloin tuotteet sopivat vaativaankin käyttöön. Dr K Soap Companyn tuotteissa ei ole käytetty natriumlauryylisulfaattia, parabeeneja tai petrolia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaiken tämän lisäksi tuotteissa on erinomainen hinta-laatusuhde!

All natural. Always.

Proudly Handmade in Ireland

Muut Dr K Soap Company partaöljyt löydät täältä.