Reuzel No Rinse Beard Wash – parran raikastaja (200ml)

Jätettävä Beard Wash -vaahto pelastaa täpärät tilanteet! Raikastaa parran välittömästi eli täydellinen tuote käytettäväksi parran pesujen välissä ja tilanteisiin, kun haluat nopeasti ja helposti raikkaan fiiliksen.

Käytetään kuivaan partaan: hiero 3-4 pumppausta partaan ja kampaa läpi. Simple as that!

Vinkki! Reissuja ja salikassia varten tuotteesta saatavilla myös näppärä matkakokoinen parranraikastaja!

15,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel No Rinse Beard Wash – parran raikastaja (200ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel No Rinse Beard Wash – jätettävä parran raikastaja (200ml)

Reuzel No Rinse Beard wash – jätettävä Beard Wash -vaahto raikastaa parran välittömästi. Sisältää puhdistavia ja kosteuttavia ainesosia. Täydellinen tilanteisiin, kun haluat nopeasti ja helposti raikkaan fiiliksen, mutta tarvetta perusteelliselle parranpesulle ei ole. Loistotuote käytettäväksi raikastamaan parta pesujen välissä.

  • Pehmentää karkeaa partakarvaa
  • Kehäkukkauute kosteuttaa
  • Aprikoosiöljy raikastaa

Käyttö:

Käytetään kuivaan partaan. 3-4 pumppausta kämmenelle, hiero partaan ja kampaa läpi. Simple as that!

Koko: 200 ml

Raaka-aineet: Water (Aqua), Cocamidopropylamine Oxide, Caffeine, Calendula Officinalis Flower Extract, Citric Acid, Ethylhexyglycerin, Glycerin, PEG-50 Shea Butter,Prunus Armeniaca (Apricot)Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Eugenol, Fragrance (Parfum), Geraniol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille, old school -pomadeille?

Schorem on miesten, old school -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustenleikkauksiin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus ovat luoneet Reuzel -tuotteet yli viidenkymmenen vuoden parturointikokemukseensa ja vaativaan makuunsa pohjautuen.

Reuzel -tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.