Dr K Soap Company Beard Balm Woodland -partavaha (50g)

Helli partaasi! Ainostaan luonnollisista raaka-aineista valmistettu partavaha sisältää sheavoita, kookoöljyä ja E vitamiinia, joiden ansiosta parta on ravittu, pehmeä ja terveen kiiltävä. Myös ihosi kiittää kun tuotetta hieroo parran alla olevaan ihoon. Lisäksi partavahan sisältämä mehiläisvaha auttaa parran muotoilussa ja pitää kurittomat karvat ojennuksessa.

Tuoksuna miellyttävät setripuu ja männyn neulaöljy. Ei sisällä keinotekoisia väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita.

Pistä harottava partasi hallintaan tällä partavahalla!

 

15,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr K Soap Company Beard Balm Woodland -partavaha (50g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Dr K Soap Company Beard Balm Woodland-partavaha (50g)

Dr K Soap Company – setripuun ja männyn neulaöljyn tuoksuinen Woodland-partavaha hoitaa ja ravitsee partaa sekä ihoa tehokkaasti. Säännöllinen käyttö edesauttaa parran pysymistä pehmeänä ja terveenä.

Käyttö:
Ota partavahaa kynnenselällä purkista haluttu määrä ja lämmitä vahaa hieman kämmenien välissä ennen levittämistä. Levitä partavaha kauttaaltaan partaan ja muotoile haluamallasi tavalla. Voit käyttää apuna partakampaa tai -harjaa.

Raaka-aineet:
Coconut (Cocos nucifera) oil, Shea (Butyrospermum parkii) butter, Beeswax, Vitamin E (Tocopherol), Cedarwood (Juniperus virginiana) Bark Oil, Pine (Pinus sylvestris) Needle Oil, *Limonene, *Linalool, (*occur naturally in essential oils)

Woodland-partavaha on valmistettu Irlannissa. Ei sisällä keinotekoisia väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Katso myös muut Dr K Soap Company -tuotteet