Stern viiksivaha (13 g)

Katso tuotteen arviot

Stern Bremen -viiksivaha on Saksassa valmistettu unkarilainen viiksivahaklassikko! Sen avulla voi taivutella viikset helposti omaan tyyliin sopiviksi. Voimakas jämäkkä pito viiksivahassa helpottaa viiksien muotoilua.

Vaha on Teemu ”Pacu” Packalénin luottotuote, joten se todistetusti kestää tiukimmissakin väännöissä!

Tämä on todellinen bestseller-tuote!

Pssst! Tämä tuote sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

HANKI EDULLINEN TUPLAPAKKAUS TÄÄLTÄ.

7,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

2 arviota tuotteelle Stern viiksivaha (13 g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Stern viiksivaha (13 g)

Stern viiksivaha on Saksassa valmistettu unkarilainen viiksivahaklassikko, jossa on voimakas pito. Läpinäkyvä vaha on erittäin helppokäyttöinen notkean koostumuksensa ansiosta. Muotoile, kierrä ja viimeistele haluamasi tyyli itsellesi. Tuotetta voi myös käyttää parrassa.

Käyttö: levitä pieni määrä vahaa viiksiin ja/tai partaan ja anna kuivua hetken. Muotoile sitten haluamallasi tavalla. Vaha on vesiliukoinen, joten se peseytyy pois helposti vedellä.

Koko: 13 g

Muut tuotteet viiksien- ja parranhoitoon löytyy täältä!

Vinkkejä!

  • Paras aika aloittaa viiksiesi muotoilu vahalla on kun viiksikarvat ovat kasvaneet riittävän pitkiksi ja saat ne kammattua sivuille.
  • Varmista, että viiksesi ovat täysin kuivat ennen vahan levitystä. Näin muotoilu helpottuu ja lopputulos on tasaisempi.
  • Viiksekkään miehen luottokaksikkona toimii viiksivaha sekä viiksikampa. Näiden lisäksi huolitellun olemuksen säilyttämiseksi tulisi jokaisen viiksiniekan kaapista löytyä pienet ja kätevät viiksisakset.
  • Muista pestä viiksivaha pois viiksistäsi partasaippualla joka ilta, näin vältät tuotekertymät ja huulimattosi ei ala näyttää rasvaiselta.