Lahjaideat miehelle

Lahjaideat miehelle – Juhlat tiedossa, mutta lahja puuttuu? Mietityttääkö mitä miehelle lahjaksi? Lahjan hankkiminen saattaa aiheuttaa päänvaivaa, mutta ei huolta! Jos haluat muistaa elämäsi miestä muullakin kuin villasukilla, niin nappaa tästä parhaat lahjavinkit ja olet askeleen lähempänä täydellistä lahjaa!

Aineeton lahja on taatusti hitti, joten laita pakettiin omaa aikaa miehelle lahjakortin muodossa. Rentouttava hiuspohjan hieronta tai amerikkalainen parranajo lämpöhauteineen on elämys, joka ilahduttaa miestä kuin miestä. Jos valinnan vaikeus yllättää, niin lahjakortin voi hankkia myös määrähintaisena, jolloin lahjansaaja saa itse valita mieleisensä parturipalvelun tai suosikkituotteensa liikevalikoimastamme. Lahjakortti on takuuvarma valinta, etenkin jos lahjan hankinta jäi viime tippaan, sillä lahjakortit saa kätevästi netistä sähköpostiin toimitettuna. Lahjakortit käy kaikissa parturiliikkeissämme!

Mieluisa ja käytännöllinen lahja miehelle on myös käyttöön menevät ihonhoito- ja partatuotteet. Lahjasetit-osastolta löydät loistavia lahjaideoita päivänsankareille vuoden kaikkiin juhliin. Parhaat lahjat puolisolle, poikaystävälle kuin isällekin GROOMin verkkokaupasta!

Lahjakortit & sarjakortit parturiin

Näytetään tulokset 1–40 / 54

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko