Miesten hiustuotteet


Miesten hiustuotteet – ammattilaisten valitsemat tuotteet miesten hiuksille pesusta muotoiluun! Kaipaako tukkasi tuuheutta tai elinvoimaa? Vai onko haasteenasi ohenevat hiukset tai rasvoittuva hiuspohja? Tarpeeseen sopiva shampoo pitää huolen hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnista ja hoitoaine viimeistelee hiustenhoidon.

Säilytä tyylisi koko päivän oikeilla muotoilutuotteilla: mattavaha sopii hyvin suomalaiselle ohuelle hiuslaadulle, kiiltävä hiusvaha tai pomade antaa tyylikkään kiillon ja sopii etenkin klassisiin hiusmalleihin. Rasvaliukoinen pomade antaa pehmeän, uudelleen muotoiltavan pidon, ja hiusgeeli tai vesiliukoinen pomade takaa kovemman viimeistelyn. Luonnollisemman tuloksen saat, kun käytät tuotetta kosteisiin hiuksiin ja kovempaan pitoon käytä kuivassa tukassa.

Nestemäisillä muotoilutuotteilla, kuten suolasuihkeella tai rakennesuihkeella, tairuroit helposti tuuheutta ja rakennetta hiuksiin. Koko komeuden viimeistelee miehekäs hiuslakka. Kaikki miesten hiustuotteet hankit kätevästi netistä!

Näytetään tulokset 1–40 / 144

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko