Miesten ihonhoito

Miesten kasvovoiteet – Puhdistus – Vartalo

Miesten ihonhoito ei ole ydinfysiikkaa. Itsestään huolta pitävän miehen kylppäristä olisikin syytä löytyä ainakin perinteiset komeudenhoidon perustarvikkeet, kuten kasvovoide, parranajovälineet, saippua sekä deodorantti. Laadukkailla tuotteilla varusteltu kylpyhuone tekee aamurutiinien ja iltapesujen suorittamisesta sujuvaa ja mahdollisimman mukavaa.

Kasvojen iho pysyy kunnossa ja raikkaana päivittäisellä pesulla ja viikottaisella kuorinnalla. Pesun ja kuorinnan jälkeen iho on syytä kosteuttaa laadukkaan kasvovoiteen avulla. Puhdas, kuorittu ja kosteutettu iho näyttää elinvoimaiselta, ja tekee lisäksi parranajosta helpompaa. Kasvovoidetta olisi hyvä käyttää aamuin illoin puhdistetulle kasvojen iholle. Perinteinen palasaippua on klassinen valinta ja puhdistaa ihon jättäen jälkeensä miellyttävän miehekkään tuoksun. Deodorantti luonnollisesti auttaa pitämään olon freshinä iltaan saakka.

Loppusilauksen antaa iholle suihkautettava miehekäs ja vetovoimainen tuoksu!

Miesten ihonhoito hoituu helposti laadukkailla miesten kasvojen- ja vartalonhoitotuotteilla alan huippubrändeiltä kuten mm. The Bluebeards Revenge, Solomon’s, Risu, Reuzel, Pomp&Co.

Näytetään tulokset 1–40 / 61

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko