Kasvot

Miesten kasvovoiteet ja puhdistus

Kasvot ovat ihmisen ensimmäinen käyntikortti, eikä niiden antaman ensivaikutelman vaikutusta kannata väheksyä. Hyvin hoidettu iho on ilo silmälle, mutta helpottaa myös muiden henkilökohtaiseen siisteyteen liittyvien asioiden, kuten parran ja viiksien hoidon ja muotoilun hoitamista. Hoidettu iho ei hilseile, vaan näyttää terveen elinvoimaiselta ja raikkaalta. Ihonhoidon ei tarvitse olla vaikeaa, vaan muutamalla laadukkaalla tuotteella pääset pitkälle.

Kasvojen hoidon peruskivet ovat huolellinen puhdistus ja tehokas kosteutus. Kasvoille suunniteltu saippua puhdistaa ihon epäpuhtauksista tehokkaasti, mutta hellävaraisesti turhaa kuivattamista välttäen. Ihon hoitaminen kosteusvoiteella puolestaan pitää ihon kosteustasapainon kunnossa, jolloin talin eritys vähenee. Ihon kosteuttamisesta on todellista hyötyä päivittäisessä elämässä, ja se myös pitää ihon paremmassa kunnossa sekä lisäksi hidastaa ihon vanhenemista. Parran ja viiksien alueen kosteutus sujuu parhaiten tarkoitukseen suunnitellulla partaöljyllä.

Kasvot kuivataan pesun jälkeen taputtelemalla kuivaksi puhtaalla kasvopyyhkeellä. Erillisen kasvopyyhkeen käyttö vähentää iholle päätyvien epäpuhtauksien määrää, ja vähentää näin osaltaan finnien ja muiden ikävyyksien ilmaantumista.

Kasvojen iho olisi hyvä kuoria viikoittain, jotta kuollut ihosolukko saadaan poistettua tehokkaasti. Kuolleen ihosolukon poistaminen saa ihon näyttämään hetkessä terveemmältä, ja tehostaa kosteusvoiteen imeytymistä ihohuokosiin. Kosteuttavan ja virkistävän kasvonaamion käyttö kuorinnan jälkeen on suotavaa, sillä silloin sen tehosta saadaan kaikkein eniten irti. Hoidettu ja elinvoimainen iho on myös miesten juttu!

Näytetään tulokset 1–40 / 42

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko