Partaöljyt

Partaöljy hoitaa ja ravitsee partakarvaa lisäksi se antaa karvalle terveen kiillon. Partaöljyn tehtävä on myös hoitaa ihoa parran alla. Partaöljy vähentää myös kutinaa ja hilseilyä. Partaöljy on nimensä mukaisesti nestemäistä öljyä, joka on valmistettu luonnollisista öljyistä, joilla jokaisella on hiukan erilaisia hoidollisia vaikutuksia.

Miksi partaöljy?

Parran ja parran alla olevan ihon hoitaminen oikein on monesti olennaisempaa hyvän lopputuloksen saamiseksi kuin ajovälineen terien tai muotoilutuotteiden määrä. Kuivaa ja karheaa partaa on vaikeampi muotoilla, eikä hilseilevä parta sellaisenaankaan ole siistin näköinen. Ja rehellisesti, kuka haluaa kutisevan parran?

Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tarjolla paljon erilaisia partaöljyjä. Partaöljyn päätarkoitus on pitää parran ja viiksien karva pehmeänä ja kosteutettuna, sillä parta ja viikset kaipaavat hoitoa ja huomiota aivan kuten hiuksetkin. Partaöljy auttaa myös parran ja viiksien ihoalueiden kutinaan ja hilseilyyn, sillä samat vaikuttavat aineet jotka kosteuttavat parran karvaa, kosteuttavat myös ihoa.

Partaöljyt valmistetaan luonnollisista öljyistä, kuten arganöljystä, oliiviöljystä, rypäleiden siemenöljystä ja auringonkukansiemenöljystä. Luonnolliset öljyt eivät ärsytä ihoa, vaan kosteuttavat ja hoitavat tehokkaasti, ja luovat partaan ja viiksiin kauniin terveen kiillon.

Kuinka partaöljyä käytetään?

Partaöljyn käyttö on helppo ja nopea osa jokapäiväistä siistiytymistä. Öljyä otetaan kämmenelle pieni tippa, se lämmitetään hieromalla käsiä hetki yhteen ja levitetään sitten parran ja viiksien pituuksiin sekä iholle parran alle. Partaöljyä kannattaa käyttää päivittäin, esimerkiksi suihkun tai kasvojenpesun jälkeen, jolloin öljy imeytyy avoimiin ihohuokosiin ja hiussuomuihin kaikkein tehokkaimmin ja takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Näytetään kaikki 28 tulosta

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko