Parranhoito

Parranhoito – Parta ja viikset vaativat hoitoa siinä missä hiuksetkin. Parran ja viiksien hoitoon on kehitetty juuri niille soveltuvat tuotteet, joten jätä hiustenhoitotuotteet pois laskuista.

Kuiva ja epäsiisti parta ei imartele ketään, joten parrakkaan miehen paras kaveri on partaöljy. Partaöljyt hoitavat ihoa parran alla, pehmentävät partaa ja antavat sille luonnollisen kiillon lisäksi miehekkään tuoksun. Partaöljyjen lisäksi valikoimastamme löydät myös partakarvoja hoitavia, mutta samalla pientä pitoa antavia partavahoja.

Unohda suihkusaippua, sillä jokaisen parrastaan välittävän miehen must-have -tuote on partashampoo, joka on suunniteltu juuri parran sekä parran alla olevan ihon pesuun. Laadukas partashampoo ei kuivata, mutta pesee tehokkaasti niin parranmuotoilutuotteet kuin liatkin, ja jättää parran hyväntuoksuiseksi.

Parranhoito-rutiiniin kuuluu myös päivittäinen parran harjaaminen. Parhaiten miehekäs parta laitetaan ojennukseen partaharjalla tai partakammalla, joita valikoimastamme löytyy montaa eri sorttia.

Viiksekkään miehen luottokaksikkona toimii viiksivaha sekä viiksikampa. Näiden lisäksi huolitellun olemuksen säilyttämiseksi tulisi jokaisen viiksiniekan kaapista löytyä pienet ja kätevät viiksisakset.

Näytetään tulokset 1–40 / 86

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko