Nettisivumme ovat uudistuneet!

Koulutus ja uramahdollisuudet

Pomp&Co. vierailu Suomessa

31.8.2017

Saimme viime viikonloppuna vieraaksemme Irlannista Pomp&Co.n James Donnollyn ja Paddy Corriganin. Perjantaina näytimme heille Helsinkiä HELTours:in opastetulla pyöräkierroksella. Ja jos Suomeen tullaan niin täällä myös saunotaan ja veimmekin heidät Löylyyn saunomaan ja uimaan. Liian innokkaalle löylynheittäjälle Jamesille jäi käteen ikuiset muistot Suomesta palovamman muodossa :D

Lauantaina koulutus pidettiin GROOM Rockin tiloissa. Kouluttaja Paddy (@paddy_the_pomp) omistaa oman Jacks Barbers-parturiliikkeen Dublinissa ja hän toi mukanaan paljon osaamista maasta, jossa parturiperinteet ovat vahvat ja osaaminen huippuluokkaa. Dublinista löytyykin partureita ja pubeja joka nurkasta, vähän niin kuin GROOMeja Helsingissä ;)

Panostamme jatkuvasti partureittemme kouluttamiseen ulkoisten ja sisäisten koulutusten merkeissä, jotta saat kokea parhaan mahdollisen GROOM elämyksen vieraillessasi liikkeissämme. GROOM Barbers do it better!

Kuvat: Matias Kolppo

Pomp&Co. on irlantilainen perheyritys, joka toimii parturialalla jo kolmannessa sukupolvessa. Irlannissa vallitsee pitkät parturiperinteet ja tuotteet ovat kehitetty klassisen ajattomiksi, joilla pystyt luomaan oman tyylisi oli se sitten mikä tahansa. Valikoimasta löytyy luottotuotteet hiuksille, parralle ja koko vartalolle. Toimimme Pomp&Co.n virallisena jakelijana Suomessa ja tuotteet ovat saatavilla ainoastaan GROOMista.

 

 

brbr tuotteet

BRBR - Professional edge. Nordic Values.

BRBR tuo parturiammattilaisten suunnittelemat ja käyttämät tuotteet kaikkien ulottuville. Barber life -käsitteen hengessä tuotteissa tuoksuu maailmankuulut drinkit.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun