Nettisivumme ovat uudistuneet!

GROOM-vinkit

Näin muutat tyylisi hetkessä itse – katso helpot vinkit

17.6.2024

Hiustyylin vaihto jännittää, mutta kaipaisit kuitenkin jotain uutta omaan tyyliin?

Jos haluat maksimoida mahdollisuutesi muokata hiustyylisi viimeistelyä vapaasti päivän fiiliksen mukaan, kannattaa hiustenleikkauksessa suosia symmetrisesti leikattuja hiustyylejä. Manipuloitavaa mittaa on myös hyvä jättää jonkun verran ainakin hiusten päälliosaan. Hiustenleikkauksessa ja laitossa kannattaa myös aina huomioida hiusten luonnolliset kasvusuunnat, pyörteet ja hiuksen rakenne, jotta voit löytää juuri sinulle monipuolisesti ja mahdollisimman helposti toimivan hiustyylin ja viimeistelytuotteet. Näissä asioissa GROOM parturisi on aina valmis auttamaan sinua.

Alla olevista kuvista näet saman hiustenleikkauksen kahdella eri viimeistelyllä.

Viimeistely 1- MATTA

Ylemmässä kuvaparissa on hiukset viimeistelty rennosti ja luonnollisesti, hiustyyppiin sopivia mattaisia tuotteita käyttäen. Föönauksen alle on hiukseen käytetty HOL’UP EAU DE FIGARO – tonicia. Muotoiluneste antaa hienoon ja suoraan hiukseen pehmeyttä, kevyttä pitoa ja parantaa hiuksen käsiteltävyyttä. Samalla se lisää tyylin kestävyyttä, tekemättä hiuksesta raskasta. Föönauksella toteutettu lämpömuotoilu antaa tuotteelle suurimman mahdollisen impaktin hiuksessa. Viimeistelyksi on kuiva hius muotoiltu rennosti mallin kasvusuuntia mukaillen sivulle, käyttäen HOL’UP Maria Medium Hold Clay Pomade – mattavahaa. Savipohjainen, pehmeä ja helposti levittyvä vaha ei lässäytä hentoakaan hiusta, ja antaa uudelleen muotoiltavan, luonnollisen lopputuloksen.

Miten saavuttaa viimeistely 1:

  • Lorauta noin teelusikallinen HOL’UP EAU DE FIGARO – tonicia keskelle kämmentä ja lämmitä tuote hieromalla kämmeniä yhteen. Levitä tonic kauttaaltaan pyyhekuivaan hiukseen, tyvestä latvaan. Kuivaa hius siihen suuntaan, johon aiot hiuksen muotoilla, föönin ja sormien avulla. Mukaile hiuksen luonnollisia kasvusuuntia, törröttävien tupsujen välttämiseksi. Nosta hiusten etuosa otsalta ylöspäin puhaltamalla föönillä otsalta suoraan ylöspäin ja ohjaamalla hiuksia sormilla haluamaasi suuntaan. Puhalla lopuksi kylmällä ilmalla lämpömuotoilun kiinnittämiseksi.
  • Ota noin herneen kokoinen määrä HOL’UP Maria Medium Hold Clay Pomade – hiusvahaa keskelle kämmentä. Lämmitä vaha hieromalla kämmeniä yhteen, kunnes vaha on levinnyt kämmeniisi tasaisesti ja lähes näkymättömäksi. Työstä vaha hiukseen kauttaaltaan, tyvestä latvaan. Muotoile hiukset rennosti sormin haluamaasi suuntaan.

Viimeistely 2 – KIILTÄVÄ

Alemmassa kuvaparissa hiukset on viimeistelty särmän klassisesti jakaukselle, hiustyyppiin sopivia kiiltäviä tuotteita käyttäen. Kiiltävä viimeistely huolittelee hiuksen, näyttämättä raskaalta. Kiiltävällä viimeistelyllä muuttuu tyyli täysin erilaiseksi, muuttamatta leikkausta. Föönauksen alle on tyyliin käytetty jo tutuksi tullutta HOL’UP EAU DE FIGARO -tonicia. Hius on viimeistelty skarpille jakaukselle käyttäen HOL’UP Skush Firm Hold – pomadea. Vesiliukoinen Skush- pomade sopii erinomaisesti tuotteita paljon vaihtelevalle, sillä tuote peseytyy helposti pesussa. Pomadessa on voimakas pito ja kiilto, joka kuitenkin sopii loistavasti myös hennolle hiukselle ja on helppo levittää.

Miten saavuttaa viimeistely 2:

  • Lorauta noin teelusikallinen HOL’UP EAU DE FIGARO – tonicia keskelle kämmentä ja lämmitä tuote hieromalla kämmeniä yhteen. Levitä tonic kauttaaltaan pyyhekuivaan hiukseen, tyvestä latvaan. Hiuksen ollessa kostea, hae luonnollinen jakauksen kohta ja terävöitä jakaus suoraksi viimeistelykampaa käyttäen. Luonnollisen jakauksen kohdan voit paikantaa kampaamalla hiukset suoraan taaksepäin ja katsomalla mistä hius alkaa itsestään jakautua. Jos selkeää luonnollisen jakauksen kohtaa ei löydy, on klassinen jakauksen aloituskohta kasvojen kulmassa, ohimolahdekkeen syvimmässä kohdassa. Pyörteen kohta asettuu parhaiten kun hius saa mennä kasvusuuntansa mukaan, ja hiuksessa on riittävästi mittaa. Kuivaa hiukset lähes kuivaksi asettelemallesi jakaukselle föönillä, jossa on suutin. Suutin tekee föönauksesta tehokkaampaa ja kohdistetumpaa. Voit käyttää föönauksen apuna harjaa tai ohjata hiusten asettumista sormin. Nosta hiusten etuosa otsalta ylöspäin, puhaltamalla föönillä otsalta suoraan ylöspäin ja ohjaamalla hiuksia haluamaasi suuntaan. Puhalla lopuksi kylmällä ilmalla lämpömuotoilun kiinnittämiseksi.
  • Ota noin 1- 2 sormenpään verran HOL’UP Skush Firm Hold -pomadea keskelle kämmentä. Kiiltävän viimestelyn luomiseksi tulee tuotteen olla levitettynä koko hiukseen. Jos vain etuosa kiiltää ja takaosa heiluu ilman tuotetta tuulessa, ei särmän miehen illuusiota synny. Lämmitä pomade hieromalla tuotetta kämmenten välissä, kunnes tuote on tasaisesti kämmenissä. Levitä tuote hieman kosteaan hiukseen kauttaaltaan, tyvestä latvaan. Vesiliukoinen pomade on helpompi levittää hieman kosteaan hiukseen. Kampaa hiukset jakaukselle harvapiikkistä muotoilukampaa käyttäen. Jos kampa takkuaa, kastele se vedellä ja kampaa uudestaan.

Viimeistely 3 – MATTA

Ylemmässä kuvaparissa on klassinen hiusmalli viimeistelty hiuslaatuun sopivia, luonnollisen viimeistelyn antavia tuotteita käyttäen. Föönauksen alle on hiukseen käytetty HOL’UP EAU DE FIGARO – tonicia. Nestemäinen HOL’UP- tonic antaa kiharaan ja pörröiseen hiukseen kaivattua luonnollista kiiltoa ja joustavaa pitoa, samalla silottaen hiuksen pintaa. Tonic on loistava tuote etenkin karheaan, kiharaan ja pörröiseen hiukseen. Napakkapitoinen ja helposti leviävä HOL’UP Cookie Extreme Hold – hiusvaha viimeistelee mattaisen ja luonnollisen tyylin.

Miten saavuttaa viimeistely 3:

  • Lorauta noin teelusikallinen HOL’UP EAU DE FIGARO – tonicia keskelle kämmentä ja lämmitä tuote hieromalla kämmeniä yhteen. Levitä tonic kauttaaltaan pyyhekuivaan hiukseen, tyvestä latvaan. Kuivaa hiukset käsin rennosti takaviistoon. Jos hiuksesi ovat rakenteeltaan kiharat, voit antaa hiusten kuivua luonnollisesti tai kuivata hiukset softerin avulla rutistellen, kiharan tekstuurin korostamiseksi. Nosta hiusten etuosa otsalta ylöspäin, puhaltamalla föönillä otsalta suoraan ylöspäin ja ohjaamalla hiuksia takaviistoon. Puhalla lopuksi kylmällä ilmalla lämpömuotoilun kiinnittämiseksi.
  • Ota noin 1 – 2 herneen verran HOL’UP Cookie Extreme Hold – hiusvahaa keskelle kämmentäsi ja lämmitä tuote hieroen kämmeniä yhteen, kunnes tuote on tasaisesti levittynyt kämmeniin ja hävinnyt lähes näkymättömäksi. Työstä vaha hiuksiin kauttaaltaan, tyvestä latvaan. Joko harvapiikkistä viimeistelykampaa tai omia käsiä käyttäen, muotoile hiukset rennosti takaviistoon. Jos kampa takkuaa, kastele se vedellä ja kampaa uudestaan. Jos hiukset alkavat jakaantua luonnollisesti, anna hiusten jakaantua sormin tehdylle, epätasaiselle, luonnolliselle jakaukselle. Vedä lopuksi sormet läpi hiusten sivuilta rennon viimeistelyn saavuttamiseksi.

 

Viimeistely 4 – KIILTÄVÄ

Alemmassa kuvaparissa on klassinen hiustyyli muotoiltu klassiselle jakaukselle, hiustyypille sopivaa kiiltävää pomadea käyttäen. Föönauksen pohjalla on jo tuttu, joustavaa ja kevyttä pitoa antava HOL’UP EAU DE FIGARO – tonic.  Tyylin viimeistelyyn käytetty pehmeä ja uudelleen muotoiltava, rasvaliukoinen HOL’UP Gelato Medium Hold – pomade, antaa hyvän kiillon ja hallittavuuden kiharaan ja karheaan hiukseen. Kihara, karhea ja taipuisa hius ovat parhaimmillaan pienen kiillon kera. Rasvaliukoinen pomade sopii erityisen hyvin vaikeasti asettuvan, karheapintaisen ja paksun hiuksen taltuttamiseen. Rasvaliukoisesta pomadesta saat sormet läpi päivän aikana ja voit muotoilla hiuksia uudelleen

Miten saavuttaa viimeistely 4:

  • Tee sama pohjatyö HOL’UP EAU DE FIGARO – tonicia käyttäen, kuin viimeistelyn 3 kohdalla.
  • Ota noin 1- 2 sormenpään verran HOL’UP Gelato Medium Hold -pomadea keskelle kämmentä. Kiiltävän viimeistelyn luomiseksi tulee tuotteen olla näkyvissä ja levitettynä koko hiukseen. Jos vain etuosa kiiltää ja takaosa heiluu ilman tuotetta tuulessa, ei särmän miehen illuusiota jälleen synny. Lämmitä pomade hieromalla tuotetta kämmenten välissä, kunnes tuote on pehmeää ja tasaisesti levinneenä kämmenissä. Työstä tuote kauttaaltaan kuivaan hiukseen, tyvestä latvaan. Kampaa hiukset takaviistoon ja luonnolliselle jakaukselle harvapiikkistä muotoilukampaa käyttäen. Nosta hiusten etuosa kampaamalla muotoilukammalla hieman ylöspäin. Harvapiikkinen muotoilukampa auttaa säilyttämään laineen hiuksissa, helpottaen samalla tuotteen levitystä ja särmän hiustyylin saavuttamista.

brbr tuotteet

BRBR - Professional edge. Nordic Values.

BRBR tuo parturiammattilaisten suunnittelemat ja käyttämät tuotteet kaikkien ulottuville. Barber life -käsitteen hengessä tuotteissa tuoksuu maailmankuulut drinkit.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun