Barbers and beer – eli saako parturista olutta?

GROOM Garage – anniskeleva miesten parturi

Saako parturista olutta? Kyllä vain! Ei tarvitse enää pähkäillä, mennäkö parturiin vai bisselle, sillä paraatipaikalla Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevassa GROOM Garagessa onnistuu kumpikin – meille voit siis tulla oluelle parturiin: skilled barbers and cold beer – just sit back and enjoy!

Kuvittele itsesi parturin penkkiin. Rentouttavan hiustenpesun ja hiuspohjan hieronnan jälkeen sakset napsuvat meditatiivisesti ja osio kerrallaan uusi hiusmalli alkaa muotoutua. Parranajoa varten parturi laskee selkänojan alas ja kasvoillesi kääräistään lämmin pyyhe. Rentoutuessasi pyyhkeen alla parturi valmistaa lämpimän ja kuohkean partavaahdon ja sutii sen kasvoillesi. Partaveitsi liukuu kasvoillasi  sulavasti ja varmoin ottein. Kasvohieronta öljyllä viimeistelee kokemuksen ja palvelun päätteeksi peilistä katsoo entistä komeampi ja rentoutuneempi mies. Mikä tekisi kokemuksesta vielä täydellisemmän? Se kun parturi sihauttaa auki kylmän oluen, josta nauttia palvelun ohessa tai voit jäädä oluen kanssa rentoutumaan ja fiilistelemään uutta ilmettä viihtyisään loungeen.

GROOM muotoilukampa pullonavaajalla pöydälläbarbers and beer kamppi

Skilled barbers and cold beer

Kuten kaikki GROOM Parturit liikkeet, on Garage täyden palvelun miesten parturiliike, jossa tarjoamme hiustenleikkaukset, parranajot ja muut parturipalvelut erinomaisella ammattitaidolla. Tämän lisäksi moottoriurheiluteemainen Garage on todellinen man cave, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia kylmää olutta palvelun aikana tai vaikka vuoroa odotellessa tai sen jälkeen. Liikkeestä löytyy tunnelmallinen lounge, jonka hämyisessä valossa voit ottaa hetken aikaa itselle; istahda nahkaiselle Chesterfield-nojatuolille ja kulauta kylmästä oluesta hörpyt.

Piipahda Garagessa vaikka after workeilla tai tule komistautumaan ja istumaan iltaa kaveriporukan kanssa – loistoidea vaikkapa polttariporukalle ennen illan rientoja.  

Buukkaa pieni pakomatka arjesta; sinun tehtäväksi jää vain nauttia palvelusta oluen kera.

Tervetuloa parturiin – ja bisselle! Cheers 🍻

VARAA AIKA GARAGEEN

Beer is cheaper than therapy

#groombarbers #beer

Jätä kommentti