Näin käytät rakennesuihketta – parturi Sonjan vinkit

Surffareille, rokkareille ja itse asiassa ihan joka iikalle must have -tuote!

Mille hiukselle rakennesuihke sopii?

Rakennesuihke sopii lähes kaikkiin hiusmalleihin ja hiuslaatuihin – oli sinulla sitten lyhyt ja pystyyn nostettava tukka, taikka surffiaaltoihin sopiva olkapäille ulottuva kihartuva hius. Rakennesuihke antaa tuuheutta ja pitoa hiuksillesi pituudesta huolimatta! Seuraavaksi muutama kuva, joissa on käytetty BRBR Mojito -rakennesuihketta.

Miten ja milloin käytän tuotetta?

Parturina suosittelen käyttämään rakennesuihketta puhtaisiin-, ja kosteisiin hiuksiin. Suihkun jälkeen on hyvä laittaa rakennesuihketta hiuksiin ja muotoilla ne tämän jälkeen suuntaan mihin haluat niiden asettuvan. Jos mallisi on hieman taaksepäin vietävä, suosittelen laittamaan rakennesuihketta päällisosaan tyveä myöden ja viedä päälliosan hiukset taaksepäin. Jos hiuksesi ovat puolipitkät tai kiharat, suosittelen suihkeen laitettua käymään hiukset läpi sormilla tyvestä latvaan, jotta latva saa ilmavuutta ja esimerkiksi kihara pääsee nousemaan. Voit kotona kuivata hiuksesi hiustenkuivaajalla kun haluat lisävolyymia tai pakottaa hiukset tiettyyn suuntaan. Rakennesuihketta voi käyttää kuiviin hiuksiin, kun haluat luonnollista lopputulosta tai pientä pitoa hiuksiin. Suosittelen tuotetta käytettävän 4-6 suihkauksen verran. On hyvä muistaa, että mitä enemmän hiuksille vie tuotetta, sen vahvemman pidon saa.

Voinko käyttää tuotetta muiden muotoilutuotteiden kanssa?

Rakennesuihke sopii todella hyvin muiden muotoilutuotteiden pohjatuotteeksi. Jos haluat erittäin vahvaa pitoa, voit lisätä haluamaasi vahaa. Suosittelen kuitenkin käyttämään viimeistelytuotetta hieman normaalia vähemmän, jotta hiuksissa pysyy haluttu volyymi.

Mikä on BRBR Mojito- texture spray?

BRBR Mojito- Texture spray on hiusalan ammattilaisten, kuten meidän omien partureiden, yhteistyössä valmistettu rakennesuihke. Mojito rakennesuihkeessa on hyvä ja vahva pito, mikä jättää mattaisan ja kuohkean lopputuloksen. BRBR Mojito rakennesuihke sisältää UV-suojan, joka auttaa hiusta suojautumaan palamiselta, mutta sisältää myös aloe veraa ja Pro- vitamiini B5ta, jotka hoitavat ja kosteuttavat hiuksia ja hiuspohjaa. Tämä uusi rakennesuihke on yksi meidän myydyin tuote ja partureiden suosikki pohjatuote viimeistelyssä.

 

– Sonja/GROOM Rock

Rakennesuihke joka miehen makuun

Jätä kommentti