Lyhyen parran hoito: lyhytkin parta tarvitsee rakkautta!

Blogi

Vinkit lyhyen parran hoitoon

Kuiva ja hilseilevä iho parranajon jälkeen? Ensimmäiset päivät parranajon jälkeen iho saattaa tuntua erityisen kuivalta ja kutisevalta. Joskus jopa niin paljon, että jotkut miehet eivät koskaan kasvata pidempää partaa sängen aiheuttaman ärsyttävän kutinan vuoksi. Mutta myös lyhyt parta tarvitsee rakkautta! ❤️ Partaöljy ei ole vain pitkien partojen etuoikeus, vaan sitä kannattaa käyttää mihin tahansa mittaan; kello viiden sängestä muhkeaan viikinki-partaan.

Seksikäs sänki hurmaa useimmat naiset, mutta mitä tehdä, kun tyttöystävä huomauttaa että sänkesi tuntuu kuin hankaisit hänen kasvojaan hiekkapaperilla? Jos haluat antaa parran kasvaa pidemmäksi, niin kutina yleensä helpottaa muutamassa viikossa (toivottavasti myös tyttöystävän mielestä). Mutta entäpä jos et voi tai halua kasvattaa pitkää partaa, etkä myöskään viihdy siloposkena?

it's a match! risu partaöljy ja partasuu

Miksi sänki kutisee?

Parranajo itsessään rasittaa ihoa, etenkin jos oikea parranajotekniikka ei ole täysin hallussa. Kun parta alkaa kasvaa, ihon läpi puskevan karvan kärki aiheuttaa myös ärsytystä ja kutinaa.

Toinen syy sängen kutinaan on kuiva iho. Iho voi kuivua useasta syystä: asuminen näillä leveysasteilla ei varsinaisesti helpota asiaa, mutta myös karvojen ajelu itsessään kuivattaa ihoa.

Kuvittele nyt nämä yhdessä; ihon läpi puskevat terävät partakarvat ja talven kuivattama iho. Kutina on niin jumalaton, että enemmän kuin mitään muuta, haluat ottaa partaveitsen käteesi ajella kaiken pois.

Mutta mitä tehdä, jos haluat pitää parran lyhyenä? Älä huoli, lyhyen parran hoito onnistuu helposti näillä vinkeillä:

  1. Ensinnäkin, anna parran kasvaa kiusallisen kutinavaiheen yli.
  2. Ja aloita parran hoitaminen heti, sillä hoitamaton parta kutisee. Lisää parranhoitorutiiniisi vähintään partaöljyn käyttö, sillä partaöljy on kenties parasta, mitä voit parrallesi tehdä! Kosteuttava öljy ei ole vain pitkille parroille, vaan se hoitaa ja kosteuttaa myös ihoa parran alla. Partaöljy pehmentää ihon läpi puskevia, teräviä partakarvoja tehden kasvatusvaiheesta siedettävämmän. Myös hän (naisesi) huomaa eron.
  3. Partaöljyä käytettäessä vähemmän on enemmän ja laatu korvaa määrän. Aloita yhdellä tai kahdella tipalla öljyä ja kun partasi kasvaa, lisää partaöljyn määrää pituuden ja tuuheuden mukaan.
  4. Hiero partaöljy ensin kämmeniisi ja siitä partaan ja myös iholle parran alla.
  5. Siisti lyhyt parta ei synny niin, että ajelet partasi harvemmin, vaan tarvitsee se säännöllistä trimmausta. Hommaa siis laadukas partatrimmeri ja huristele partajouhet sopivaan mittaan. Muista siistiä myös rajat. Tai ota aikaa itsellesi, ja anna parturin tehdä trimmaus puolestasi. Lyhyelle parralle suosittelemme puolen tunnin GroTrim trimmausta, jossa rajat siistitään veitsellä ja koko komeus viimeistellään partaöljyllä!

#groomparturit #komeakokemus

Anna parrallesi lempee: parranhoito-osaston tuotteet -15% 13.12.2020 asti koodilla muakutittaa (ei koske tarjoustuotteita eikä yhdistettävissä muihin koodeihin)

Postaus on saanut inspiraationsa Risublogista

Partasuu - sinua saattaa kiinnostaa myös nämä parta-aiheiset postaukset!

Jätä kommentti