Vinkit miesten pidempien hiusten muotoiluun

Blogi

Tuotetärpit ja vinkit miesten pidempien hiusten muotoiluun

Pidemmät hiusmallit tekevät ahkerasti tuloaan miesten päihin. Yksi syy pidempien mallien lisääntyvään suosioon saattaa löytyä sosiaalisten kohtaamisten vähenemisestä ja parturivälin hetkellisestä venähtämisestä. Kaikkien osapuolien onneksi, miesten pidemmät hiusmallit ovat jälleen ajankohtaisia myös trendikkyytensä vuoksi. Pidempien hiusmallien etuna on myös niiden tuomat monipuoliset muotoiluvaihtoehdot. Nyt jos koskaan on oiva tilaisuus kokeilla omien kutrien potentiaalia pidemmässä mitassa! Parturimme Pihla kokosi kaikkia uusia ja vanhoja pidempien hiusmallien rokkaajia varten parhaat vinkit hiusten muotoiluun ja ylläpitoon. Näitä et halua missata!

Klassiset hiusmallit

Mikä? Pomade
Kenelle? Klassiseen ja puolipitkään mittaan. Skarpeille tyypeille. Etäpalaverien sankareille. Oman elämänsä staroille.
Miten? Jos unelmanasi on Hollywoodin kulta-ajalta tuttu, klassinen ja sliipattu hiustyyli, valitse viimeistelytuotteeksesi pomade.

Karkeasti pomadet jaotellaan vesi- ja öljypohjaisiin, mutta todellisuudessa pomadeissakin löytyy lukuisia eri viimeistely- ja pitovaihtoehtoja. Yhdistävänä tekijänä kaikissa pomadeissa on niiden luoma tyylikäs kiilto, mistä syystä pomade on oiva valinta skarpin klassisen tyylin luomiseen.

Etenkin laadultaan suoran ja jäykän hiuksen saa muotoiltua klassiseen tyyliin kätevästi vesiliukoisella pomadella, josta varmana esimerkkinä toimii Pomp&Co:n Pomade. Tämä irlantilainen laatu-pomade antaa kokopäivän kestävän keskivahvan pidon ja maltillisen kiillon, jolla voi rokata klassista tyyliä helposti sekä arkena että juhlassa. Apuna täydellisen slickbackin luonnissa kannattaa käyttää harvapiikkistä kampaa.

vinkit miesten pidempien hiusmallien muotoiluun pomade hiusvahallaRentoon taaksepäin vedettyyn tyyliin ja etenkin karhealle, taipuisalle ja kiharalle hiukselle viimeistelyyn sopii mainiosti öljypohjainen pomade, josta erinomaisena esimerkkinä australialaisen The Bearded Chap -merkin Traditional Pomade. Tämä öljypohjainen pomade jättää pehmeän, uudelleen muotoiltavan viimeistelyn klassisella kiillolla. Rennon tyylin saavutat parhaiten levittämällä tuotteen hiuksiin rohkeasti käsin.

vinkit miesten pidempien hiusmallien muotoiluun pomade hiusvalla

Klassiset ja puolipitkät hiusmallit

Mikä? Kevyt hiusvaha / muotoiluvoide
Kenelle? Klassiseen, puolipitkään ja pitkään mittaan. Ysärin haikailijoille. Rennoille jannuille. Tyylitietoisille.
Miten? Haaveissa vaivaton ja rento viimeistely sekä uudelleen muotoiltava, luonnollinen pito? Vastaus hiusrukouksiisi löytyy kevyen pidon antavasta, koostumukseltaan kevyestä vahasta.

Ysäriltä tutun keskijakauksen sekä tyylikkään ja vaivattoman taaksepäin sipaistun hiusmallin saa hyvällä maulla toteutettua Pusher Converge -muotoiluvoiteella. Tuotteen kevyt koostumus tekee siitä helpon työstettävän karheaan ja paksumpaankin hiuslaatuun. Tuote antaa joustavan pidon ja puolikiiltävän viimeistelyn, joka tekee hiuksesta huolitellun mutta luonnollisen näköisen. Rennon tyylin luomiseksi ota sormenpään verran vahaa, aktivoi hieromalla tuote kämmenien välissä ja levitä tasaisesti käsin pyyhekuivaan tai kuivaan hiukseen. Kuivaan hiukseen työstettynä saat tuotteesta enemmän pitoa, menettämättä rentoa stailia.

vinkit miesten pidempien hiusmallien muotoiluun kevyellä hiusvahalla

Hennonkin hiuksen rentoon ja vaivattomaan tyyliin viimeistelee hollantilaisen Reuzel-tuoteperheen kuopus, Reuzel Clay Spray. Koostumukseltaan täysin nestemäinen tuote antaa joustavaa pitoa, erottelevaa tekstuuria ja mattaisen viimeistelyn. Kevyeen pitoon sekä tekstuurin ja volyymin aikaansaamiseksi suihkuta tuotetta pyyhekuivaan hiukseen ja föönää hius haluamaasi suuntaan tai anna kuivua luonnostaan. Kovempaan pitoon suihkuta tuote kuivaan hiukseen, muotoile ja anna tuotteen kuivua muotoon. Nauti tyylikkäästä ja vaivattomasta viimeistelystä halutessasi haromalla hiuksia coolisti läpi päivän.

vinkit miesten pidempien hiusmallien muotoiluun reuzel clay spraylla

Puolipitkät ja pitkät hiusmallit

Mikä? Suolasuihke tai rakennesuihke
Kenelle? Klassiseen, puolipitkään- ja pitkään mittaan. Surffareille. Rokkareille. Volyymin havittelijoille.
Miten? Jos toiveissasi on tuuhea ja teksturoitu hius luonnollisen tuntuisella ja näköisellä viimeistelyllä, valitse muotoilutuotteeksesi suolasuihke.

Täysin nestemäinen tuote levittyy lähes itsestään ja toimii mittaan kuin mittaan, antaen hiukselle volyymia, rouheaa tekstuuria ja mattaisen, tahmaamattoman viimeistelyn. Suolasuihke antaa kevyen ja liikkuvan pidon, mistä syystä se sopii hyvin myös pohjatuotteeksi vahan alle tai itsekseen viimeistelemään luonnollisen ja liikkuvan hiustyylin.

Hennoille hiuksille ilmavan ja teksturoidun hiustyylin luomiseen sopii parhaiten Pusher- tuoteperheen pimeä pullo, Temporary Bottle -rakennesuihke. Kategoriassaan lajinsa vahvin, Pusher rakennesuihke antaa jo muutamalla suihkauksella merkittävää tekstuurin lisäystä ja tuuheutta hiukseen. Saadaksesi tuotteesta maksimaalisen volyymin irti, suihkauta tuotetta pyyhekuivaan hiukseen ja föönaa tyyliin sopivasti. Voit halutessasi lisätä kaveriksi vahan kestävän ja ilmavan tyylin saavuttamiseksi.

vinkit miestne pidempien hiusmallien muotoiluun rakennesuihkeella

Surffitukkaan ja hevilettiin tekstuuria ja rouheutta saa loihdittua irkkumerkki Pomp&Co:n Salted Tonic
Spray:lla. Suihkuta tuotetta pyyhekuivaan tai kuivaan hiukseen ja rutistele luonnollisen tekstuurin korostamiseksi. Anna hiusten kuivua luonnollisesti. Voit suihkuttaa tuotetta myös hiuksen tyveen ryhdin luomiseksi. Surffaile aurinkoisesti arkeen tai rokkaile hevisti juhlaan asianmukaisella tukkatyylillä varustettuna.

miesten pitkät hiusmallit ja hiusten muotoilu suolasuihkeella

Ja vielä viimeinen vinkki pitkien hiusten ylläpitoon

Mikä? Säännöllinen parturissa käynti
Kenelle? Joka mittaan, joka tyyliin, vauvasta vaariin.
Miten? On totta, että tukka kasvaa vain kasvattamalla. Oli tavoitteenasi pitkä rokkitukka, klassinen, taaksepäin taipuva mitta tai jotain siltä väliltä oleva mitta ja tyyli, vaatii kasvatusprosessissakin oleva hiusmalli säännöllistä trimmausta pysyäkseen edustavana ja helposti laitettavana. Mistään purkista tai tutoriaalista et saa samaa tulosta kuin ammattilaisen käsittelystä.

Parturi auttaa sinua sopivan hiusmallin valinnassa ja toteutuksessa, sekä sopivan trimmausvälin määrittämisessä tavoitteesi ja tarpeesi huomioon ottaen. Säännöllinen leikkuuväli helpottaa hankalista kasvatusvaiheista yli pääsemistä, ja saat säästettyä rahaa ostamalla vain sinulle sopivia tuotteita ammattilaisen avustamana.

Pidempiin hiusmalleihin suosittelemme varaamaan GroCut Special -ajan, jotta aikaa pidemmän hiusmallin työstämiseen on riittävästi. Special-palvelussa aikaa on varattu myös pidempään konsultointiin ja tuoteräätälöintiin. Oikeisiin tukan kasvatustunnelmiin pääsee hörppimällä palveluun kuuluvaan alkoholitonta Peroni-olutta. Ai että, voiko tukan kasvatus olla mukavampaa!

Ota näillä vinkeillä haltuun miesten pidempien hiusmallien muotoilu!

Miesten hiustuotteet

Jätä kommentti