Relax – rentouttava hiustenleikkaus (45min)

Lahja miehelle, jolla on jo kaikkea!

Relax – Suomen rentouttavin hiustenleikkaus! Lahjaksi 45min omaa aikaa – yhdistelmä rentouttavasta hiuspohja-, niska-, ja hartia hieronnasta sekä laadukkaasta hiustenleikkauksesta viimeistelyn kera.

Kuvan pitää olla jpg muodossa, maksimikoko 4MB ja minimileveys 800px.

50,00

Lahja-/sarjakortti lähetetään heti maksamisen jälkeen vastaanottajan sähköpostiin

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Relax – rentouttava hiustenleikkaus (45min)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Lahja miehelle, jolla on jo kaikkea – Anna miehelle lahjaksi omaa aikaa ja elämys, joka ei unohdu! Relax rentouttava hiustenleikkaus on Suomen rentouttavin hiustenleikkaus. Palvelu sisältää hiusten pesun, ammattilaisten kehittämän rentouttavan hiuspohjan-, niskan-, ja hartiahieronnan, päänahkaa virkistävän hoitoseerumin, Basic-hiustenleikkauksen sekä viimeistelyn. Palvelu sisältää myös kahvin tai kamomillateen.

Voimme ylpeänä tarjota teille ammattilaisen (Suomen Urheiluhierontakeskuksen) kehittämän hieronnan Relax hiustenleikkauksen yhteydessä – turvallisilla ja tehokkailla hierontaotteilla!

HYVÄ TIETÄÄ:
Säännöllisen hiuspohjan hieronnan on todettu ehkäisevän hiustenlähtöä sekä vähentävän stressiä.

(kesto n. 45 min)

Lahjakortti on voimassa 8 kk ostopäivästä ja käy kaikissa GROOM-liikkeissä. Katso myös muut lahjakortit parturiin.

Lahjakortti parturiin on täydellinen lahja miehelle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortin voi ostaa myös määrähintaisena, jolloin lahjansaaja voi itse valita mieleisensä parturipalvelun ja tuotteet liikevalikoimasta. Määrähintaisen lahjakortin voi käyttää myös erissä eli lahjansaaja voi itse päättää paljonko, mihin ja missä hän lahjakorttia käyttää.

Sähköisen lahjakortin saat kätevästi suoraan joko omaan tai lahjansaajan sähköpostiin. Viimeisen silauksen lahjakortille antaa personointi haluamallasi kuvalla tai teemalla. Isänpäivään sopii hyvin “Kaikki sankarit eivät käytä viittaa” ja jouluna miestä ilahduttaa “All I want for Christmas is haircut & shave” -teema. Täppää “Personoi lahjakortti omalla kuvalla ja haluamallasi teemalla” ja tee lahjasta entistäkin merkityksellisempi.

ANNAMME KAIKILLE PALVELUILLEMME TYYTYVÄISYYSTAKUUN.

Anna miehelle lahjaksi omaa aikaa – täydellinen lahja jokaiseen tilanteeseen.