Pusher DIRT mattavaha nuuskapurkissa (42 g)

Kun kiilto on kirosana, Pusher Dirt -mattavaha antaa erittäin mattaisen ja ilmavan lopputuloksen keskivoimakkaalla pidolla. Sopii erityisesti lyhyille ja hennoille hiuksille. Ruotsalaisilla on tapana täyttää nämä purkit tykillä tavaralla, eikä tässäkään ole tehty poikkeusta.

Kätevä, taskuun sopiva matkakoko.

This is your first step to fame and fortune!

16,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher DIRT mattavaha nuuskapurkissa (42 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher DIRT mattavaha nuuskapurkissa (42 g)

Savipohjainen Dirt mattavaha on GROOMin mattaisin vaha, jossa on keskivahva pito. Se sopii erityisesti lyhyille ja hennoille hiuksille jättäen kevyen ja ilmavan tunteen.

Näppärä nuuskapurkiksi muotoiltu matkakoko, joka kulkee mukana vaikka taskussa. Saatavilla myös tuplasti isompi tyylikäs vahapurkki sekä siihen sopiva ekologinen Refill-täyttöpakkaus. Kaikki nämä kätevästi verkkokaupasta tai suoraan GROOM parturiliikkeistä!

Käyttö: Älä säikähdä vahan kovuutta, se vaatii vain hieman rakkautta ennen levittämistä. Koverra purkista sopivan kokoinen nokare -suurin piirtein sama määrä, kuin mitä käytät hammastahnaa per pesukerta. Vie vahanokare keskelle kämmentä (se on käden lämpimin kohta) ja hiero käsiä voimakkaasti yhteen, jotta vaha lämpenee kunnolla. Kun vaha on levittynyt kunnolla ja kauttaaltaan käsiin, vie se hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Vinkki! Dirt kannattaa aina levittää kuiviin hiuksiin.

pusher dirt hiusvaha

Koko: 42g

Raaka-aineet: Illite, Petrolatum, Synthetic beeswax, Isopropyl Myristate, PEG-10 Olive Glycerides, Titanium Dioxide, Parfum.

Tutustu koko tuotesarjaan!