The Bluebeards Revenge 100kpl teräpakkaus Double Edge partateriä (10×10)

Teräpakkauksessa 100kpl erittäin laadukkaita kaksipuoleisia partateriä. Partaterät on suunniteltu käytettäväksi The Bluebeards Revenge Scimitar ja Cutlass höylien, Cut Throat -partaveitsen tai muiden vastaavien höylien ja partaveitsien kanssa.

Partateriä on saatavilla myös 10 terän ja 30 terän paketeissa.

31,90

Vain 2 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge 100kpl teräpakkaus Double Edge partateriä (10×10)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Teräpakkaus The Bluebeards Revenge Double Edge partateriä (10×10)

Teräpakkaus Double Edge sisältää 100 kpl erittäin laadukkaita kaksipuoleisiä partateriä. Partaterät on suunniteltu käytettäväksi The Bluebeards Revenge Scimitar ja Cutlass höylien, Cut Throat -partaveitsen tai muiden vastaavien höylien ja partaveitsien kanssa.

Huom! Käsittele varoen sillä nämä terät ovat erittäin teräviä!

Saatavana myös 10 terän ja 30 terän paketeissa.

Tsekkaa myös muut parranajotarvikkeet!

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!