The Bluebeards Revenge Double Edge -partaterät (3×10 kpl pakkaus)

Double Edge – partaterät on pakattu näppärään 30 kappaleen pakkaukseen.  Laadukkaat, kaksipuoleiset partaterät on suunniteltu käytettäväksi The Bluebeards Revenge Scimitar – höylän, Cut-Throat razorin tai muiden vastaavien höylien ja partaveitsien kanssa.

13,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge Double Edge -partaterät (3×10 kpl pakkaus)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Partaterät The Bluebeards Revenge Double Edge  (3×10 kpl pakkaus)

Double Edge -partaterät on pakattu näppärään 30 kappaleen pakkaukseen.  Laadukkaat, kaksipuoleiset partaterät on suunniteltu käytettäväksi The Bluebeards Revenge Scimitar – höylän, Cut-Throat razorin tai muiden vastaavien höylien ja partaveitsien kanssa.

Huom! Käsittele varoen sillä nämä partaterät ovat erittäin teräviä.

Saatavana myös pienemmässä 10 terän paketissa ja isommassa 100 kappaleen paketissa.

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!