Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay Refill – täyttöpakkaus (85 g)

Ekologinen täyttöpakkaus Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay -savipohjaiseen mattavahaan.

Nimensä mukaisesti Pusher H.C. Hybrid -hiusvaha yhdistää eri tyyppisten vahojen parhaat ominaisuudet: savipohjainen tuote jättää todella mattaisen viimeistelyn, mutta pehmeä koostumus levittyy kuitenkin geelimäisen helposti.

27,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay Refill – täyttöpakkaus (85 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay Refill – täyttöpakkaus (85 g)

Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay Refill – Edullinen ja ekologinen täyttöpakkaus suosittuun H.C. Hybrid hiusvahaan!

Nimensä mukaisesti Pusher H.C. Hybrid -hiusvaha yhdistää eri tyyppisten vahojen parhaat ominaisuudet: savipohjainen tuote jättää todella mattaisen viimeistelyn, mutta pehmeä koostumus levittyy kuitenkin geelimäisen helposti.

  • Vesiliukoinen, sopii kaikille hiustyypeille, toimii erityisen hyvin lyhyissä hiusmalleissa
  • Pito 8/10
  • Kuiva ja luonnollinen mattaviimeistely
  • Ei latista hiuksia, sopii hennoillekin hiuksille
  • Savipohjainen hybridituote, jossa nimensä mukaisesti myös hiusvahan hyödyt; joustava koostumus, joka ei kuivata hiuksia
  • Yhtä mattainen lopputulos kuin Pusher Dirt vahassa, mutta selkeästi pehmeämpi ja helpommin levittyvä koostumus

Parturin vinkki hennoille/oheneville hiuksille! Suihkuta hiuksiin voimakaspitoista rakenne/suolasuihketta esim. Temporary Bottle, kuivaa hiukset föönillä tai anna kuivua ja viimeistele H.C. Hybridillä saavuttaaksesi ilmavan ja luonnollisen lopputuloksen.

Koko: 85 g

Raaka-aineet:Aqua, Stearic Acid, VP/VA Copolymer, Cera Microcristallina, Copernicia Cerifera Cera, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Illite, Triethanolamine, Glycerin, Parfum, Phenoxyethanol, PEG-20 Methyl Glucose Sesquilaurate, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Limonene.

Pusher tuotteet

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.

Katso muut Pusher-tuotteet täältä.