Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay (85 g)

Nimensä mukaisesti Pusher H.C. Hybrid -hiusvaha yhdistää eri tyyppisten vahojen parhaat ominaisuudet: savipohjainen tuote jättää todella mattaisen viimeistelyn, mutta pehmeä koostumus levittyy kuitenkin geelimäisen helposti.

  • Vesiliukoinen, sopii kaikille hiustyypeille, toimii erityisen hyvin lyhyissä hiusmalleissa
  • Pito 8/10
  • Kuiva ja luonnollinen mattaviimeistely
  • Ei latista hiuksia, sopii hennoillekin hiuksille
  • Savipohjainen hybridituote, jossa nimensä mukaisesti myös hiusvahan hyödyt; joustava koostumus, joka ei kuivata hiuksia
  • Yhtä mattainen lopputulos kuin Pusher Dirt vahassa, mutta selkeästi pehmeämpi ja helpommin levittyvä koostumus

Parturin vinkki hennoille/oheneville hiuksille! Suihkuta hiuksiin voimakaspitoista rakenne/suolasuihketta esim. Temporary Bottle, kuivaa hiukset föönillä tai anna kuivua ja viimeistele H.C. Hybridillä saavuttaaksesi ilmavan ja luonnollisen lopputuloksen.

 

 

32,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay (85 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay savipohjainen hiusvaha (85g)

Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay -hiusvaha on joustavan, mutta keskivahvan-vahvan pidon antava savipohjainen hiusvaha. Vaha on vesiliukoinen ja sopii kaikille hiustyypeille, erityisen toimiva lyhyissä hiusmalleissa ja hennoille hiuksille. Nimensä mukaisesti Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay -hiusvaha yhdistää eri tyyppisten vahojen parhaat ominaisuudet: savipohjainen tuote jättää todella mattaisen viimeistelyn, mutta pehmeä koostumus levittyy kuitenkin geelimäisen helposti.

Pito 8/10 ja kuiva ja luonnollinen mattaviimeistely.

Savipohjainen hybridituote, jossa nimensä mukaisesti myös hiusvahan hyödyt; joustava koostumus, joka ei kuivata hiuksia.

Tuotteeseen saatavilla ekologinen Refill -täyttöpakkaus ja taskuun sopiva nuuskapurkkikoko (42g)

Käyttö:

  • Ota vahaa noin sormenpään verran ja lämmitä kämmenten välissä ja levitä kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen
  • Mitä enemmän vahaa lämmittää käsien välissä ennen levitystä, sitä vähemmän tuote jättää kiiltoa hiukseen
  • Hiustyyliä voi tarvittaessa freesata/parannella kastelemalla kädet vedellä ja muotoilemalla hiukset uudestaan – vaha aktivoituu vedestä uudelleen
  • Viimeistele käsin tai kamman avulla haluamallasi tyylillä

Koko: 85g

Raaka-aineet: Aqua, Stearic Acid, VP/VA Copolymer, Cera Microcristallina, Copernicia Cerifera Cera, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Illite, Triethanolamine, Glycerin, Parfum, Phenoxyethanol, PEG-20 Methyl Glucose Sesquilaurate, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Limonene

Pusher

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.

Katso muut Pusher-tuotteet täältä.