Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay nuuskapurkissa (42 g)

Ruotsalaisilla on tapana täyttää nämä purkit tykillä tavaralla, eikä tässäkään ole tehty poikkeusta. Nimensä mukaisesti Pusher H.C. Hybrid -hiusvaha yhdistää eri tyyppisten vahojen parhaat ominaisuudet: savipohjainen tuote jättää todella mattaisen viimeistelyn, mutta pehmeä koostumus levittyy kuitenkin geelimäisen helposti.

  • Vesiliukoinen, sopii kaikille hiustyypeille, toimii erityisen hyvin lyhyissä hiusmalleissa
  • Kuiva ja luonnollinen mattaviimeistely
  • Antaa rakennetta latistamatta hiuksia, sopii hennoillekin hiuksille
  • Savipohjainen hybridituote, jossa nimensä mukaisesti myös hiusvahan hyödyt; joustava koostumus, joka ei kuivata hiuksia
  • Yhtä mattainen lopputulos kuin Dirt vahassa, mutta selkeästi pehmeämpi koostumus

Parturin vinkki hennoille/oheneville hiuksille! Suihkuta hiuksiin voimakaspitoista rakenne/suolasuihketta esim. Temporary Bottle, kuivaa hiukset föönillä tai anna kuivua ja viimeistele H.C. Hybridillä saavuttaaksesi ilmavan ja luonnollisen lopputuloksen.

Kätevä, taskuun sopiva matkakoko kulkee helposti messissä!

Pssst! Tämä purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

16,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay nuuskapurkissa (42 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher H.C. Hybrid Strong Molding Clay savipohjainen hiusvaha nuuskapurkissa (42 g)

Pusher H.C. Hybrid -hiusvaha on joustavan, kevyen/keskivahvan pidon antava savipohjainen hiusvaha. Vaha on vesiliukoinen ja sopii kaikille hiustyypeille, erityisen toimiva lyhyissä hiusmalleissa ja hennoille hiuksille. Antaa rakennetta latistamatta hiuksia. Kuiva ja luonnollinen mattaviimeistely.

Savipohjainen hybridituote, jossa nimensä mukaisesti myös hiusvahan hyödyt; joustava koostumus, joka ei kuivata hiuksia.

Näppärä nuuskapurkiksi muotoiltu matkakoko, joka kulkee mukana vaikka taskussa. Tuote saatavilla myös normaalikokoisena (85g) ja siihen saatavilla ekologinen Refill -täyttöpakkaus.

Katso myös muut Pusher hiusvahat täältä.

Käyttö:

  • Ota vahaa noin sormenpään verran ja lämmitä kämmenten välissä ja levitä kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen
  • Mitä enemmän vahaa lämmittää käsien välissä ennen levitystä, sitä vähemmän tuote jättää kiiltoa hiukseen
  • Hiustyyliä voi tarvittaessa freesata/parannella kastelemalla kädet vedellä ja muotoilemalla hiukset uudestaan – vaha aktivoituu vedestä uudelleen
  • Viimeistele käsin tai kamman avulla haluamallasi tyylillä

Koko: 42g

Raaka-aineet: Aqua, Stearic Acid, VP/VA Copolymer, Cera Microcristallina, Copernicia Cerifera Cera, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polyisobutene, Illite, Triethanolamine, Glycerin, Parfum, Phenoxyethanol, PEG-20 Methyl Glucose Sesquilaurate, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Limonene

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.

Katso muut Pusher-tuotteet täältä.