Uusi palvelu Facelift

Facelift – miehekäs pikahoito kasvoille

Suomea asuttavan miehen ihoa piinaa etenkin vuodenaikojen vaihteluiden tuomat ongelmat. Kasvojen iho on muita ihoalueita alttiimpi ulkoisille vaikutuksille, sillä se on ohuempi ja enemmän esillä. Puberteetin läpikäyneen miehen iholle haasteita tuo myös sen suurempi karvatuppien tiheys. Miehen iho on myös paksumpi ja sisältää enemmän kollageenia, mutta kaipaa yhtälailla erityistä huolenpitoa. On siis sanomattakin selvää, että ihonhoito on kannattava sijoitus omaan terveyteen, hyvinvointiin ja komeudenhoitoon pitkällä tähtäimellä.

Ihonhoidon ei tarvitse olla vaikeaa. Koska miesten ihon rakenne on erilainen kuin naisilla, kannattaa käyttää erityisesti miehille suunniteltuja ihonhoitotuotteita ja palveluita. Jotta ihonhoito olisi mahdollisimman helppoa, toimme uutena palveluna miehekkään pikahoidon kasvoille – tervetuloa Facelift. Nyt voi ylläpitää hiusten ja parran lisäksi myös kasvojen ihoa parturissa.

Facelift (15min)

Facelift palvelu sisältää lämpimät pyyhkeet valmistamaan ihoa kuorintaa varten, hellävaraisen kasvojen kuorinnan, kasvovoiteen levityksen hierovin liikkein sekä kirkastavan silmänympärysseerumin.

Miksi kasvojen ihon kuorinta on tärkeää?

Kuorinta on valitettavan aliarvostettu osa miesten ihonhoitorituaalia. Kuorinta edesauttaa ihon luonnollista uudistumista, ehkäisten esim. karvatupentulehduksen ja partahilseen syntymistä. Tämän lisäksi kuoriminen kirkastaa ihoa ja parantaa ihoa hoitavien tuotteiden imeytymistä ja toimintaa.

Kuorinta on suositeltavaa toteuttaa 1-2 kertaa viikossa ihotyypin mukaisesti. Parasta kuorinta on tehdä kuuman suihkun tai saunassa käynnin yhteydessä, kun iho on pehmennyt. Partaa ajelevalle on kuorinta hyvä ajoittaa juuri ennen parranajoa, sillä se parantaa ajokokemusta ja auttaa ehkäisemään sisäänpäin kasvaneiden karvojen syntymistä. Myös partaveikot hyötyvät merkittävästi ihon kuorimisesta: koska risukasaan ei aurinko yhtä komeasti paista, voi tämä hidastaa ihon luonnollista uusiutumista ja aiheuttaa partahilsettä. Kuorimalla ja hoitamalla säännöllisesti parranalueen ihoa pystyt ennaltaehkäisemään ja hoitamaan partahilsettä.

Ei muuta kun varaamaan aikaa parturiin!

VARAA AIKA

Palveluun liittyvät tuotteet

Jätä kommentti