Hauskat asiakkaat ja tekemisen meininki saivat palaamaan takaisin GROOMiin

GROOMilla työskentelee useita partureita, jotka ovat lähteneet muualle töihin vain palatakseen pian takaisin. Kolme partureistamme kertoo nyt, mistä syistä lähti kokeilemaan uutta ja miksi palasi jälleen töihin GROOMiin.

Työharjoittelijasta parturiammattilaiseksi

Oona aloitti työnsä GROOM Partureilla työharjoittelun kautta vuonna 2020 ollessaan vasta 18-vuotias. Työharjoittelun kautta Oona työllistyi heti Kampin alueen liikkeeseen parturiksi. Hän sai kerättyä parin vuoden aikana vakituisen asiakaskunnan itselleen ja oli tykätty parturi sekä kollega. Aktiivinen kouluttautuminen tuotti siis tulosta. Muutaman vuoden jälkeen Oona kuitenkin halusi lähteä kokeilemaan siipiään kampaamo-puolella ja kehittämään osaamistaan kampaamotöiden parissa. Oona kertoo, että kaipasi aika ajoin hauskoja asiakkaita GROOMissa.

”Vuoden verran perehdyin naisten hiustenlaittoon ja huomasin, että aloin ikävöimään GROOMin hauskoja asiakkaita, tekemisen meininkiä ja parturoimista ylipäätään.”

Oona palasi GROOMiin keväällä 2024 ja tällä kertaa parturoi Etu-Töölön liikkeessä, GROOM Retrossa.

”Huomasin, että parturointi on minun intohimoammatti ja päätin hakea takaisin. Se oli oikea päätös!”

”Tutut asiakkaat löysivät penkkiini vielä vuosien jälkeen”

Lindan ensikosketus parturointiin tapahtui vuonna 2015 Etu-Töölön liikkeessä, jossa Oona nykyisin työskentelee. Linda opiskeli hiusalaa ja aloitti tuolloin työharjoittelunsa GROOMissa. Jo harjoittelun aikana Linda työllistyi liikkeeseen parturiksi. Hetken Linda ehtikin parturoida, kunnes avautui mahdollisuus muuttaa Jenkkeihin. Pian perheeseen syntyi kaksi lasta ja siinä olikin sitten kädet täynnä ihan uudenlaisia hommia. Vuonna 2022 monta kokemusta rikkaampana, Linda palasi takaisin GROOMiin. Hän kaipasi luovaa työtä, jossa saa tehdä töitä ihmisten parissa.

”GROOMissa parasta on työkaverit, hyvät bileet ja rennot asiakkaat, joista tulee vuosien varrella läheisiä”

Tutut asiakkaat löysivät Lindan penkkiin vielä vuosienkin jälkeen ja uusia rentoja asiakkaita tulee jatkuvasti lisää. Linda on viime vuosien aikana työskennellyt muutamassa Kampin alueen liikkeessä ja hänet löytää tällä hetkellä parturoimasta GROOM Garagesta.

”GROOM Garagessa on hyvä tunnelma, keskeinen sijainti ja parhaat työkaverit!”

”Parturina oleminen ei ole vain hiustenleikkuuta, se on paljon muutakin niin itselle että asiakkaalle”

Näncin ura GROOMilla alkoi vuonna 2018 rock henkisessä liikkeessämme Kampissa. Hän oli juuri valmistunut koulusta ja pääsi parturoimaan kokeneen tiimin pariin. Parin vuoden parturoinnin jälkeen GROOMilla, Nänci kaipasi vaihtelua elämäänsä ja päätti lähteä kokeilemaan parturointia toiseen parturiliikkeeseen. Hän kertoi oppineen vuosien varrella paljon uutta parturoinnista, mutta myös miten tärkeää on työskennellä paikassa missä tiimityöskentely toimii ja missä arvostetaan tekemistä. Parturina oleminen ei ole Näncin mielestä vain hiustenleikkuuta, se on paljon muutakin niin itselle että asiakkaalle.

”GROOM on turvallinen paikka työskennellä, voit olla oma itsesi ja leikkaa tukkaa omalla tyylillä”

Nänci palasi takaisin GROOMiin keväällä 2024 ja hän parturoi uuden tiiminsä kanssa entuudestaan tutussa liikkeessä Ruoholahdenkadulla, GROOM Rockissa.

Parasta ovat ihmiset

Vaikka kaikilla kolmella palaajalla on erinäköiset polkunsa, on kaikkien paluun syynä silti samat asiat; hyvä meininki ja ihmiset ympärillä. Jokainen työntekijä tuo mukanaan ainutlaatuisia taitoja ja näkökulmia, mikä rikastuttaa meidän työyhteisöä ja antaa mahdollisuuden uusille asiakaskohtaamisille. Uskomme, että hyvä asiakaspalvelu lähtee henkilökunnan viihtyvyydestä ja hyvästä yhteishengestä ja tämän eteen jatkamme työn tekemistä.

Tervetuloa GROOM Parturiin!

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Jätä kommentti