Miesten hiustyylit 2023

Miesten hiustyylit 2023 TOP 5

Miesten hiustyylit TOP 5, 2023 on jälleen koottu kätevästi yhden artikkelin alle. Jos tavoitteenasi on pysyä tyylikkäänä myös läpi vuoden 2023, kannattaa tämä lukaista läpi ennen seuraavaa parturikäyntiäsi.

miesten hiustyylit 2023

Miesten hiustyylit TOP 5, 2023- listaus pitää sisällään niin trendikkäitä kuin ajattomiakin hiustyylejä. Oli tyylisi klassinen, trendikäs, sporttinen, uhkarohkea tai jotain ihan muuta, löytyy uuden vuoden hiustrendeistä jokaiselle sopiva tyyli!

Alkaneen uuden vuoden hiustrendeissä painopiste on pidemmissä hiusmalleissa, mutta joka mitasta on löydettävissä tyylikäs versio. Viimeistelyssä keskitytään luonnollisen ja rouhean, mutta huolitellun tyylin luomiseen.

Jos haaveissasi on uusi hiustyyli, suosittelemme varaamaan ajan Special- leikkaukseen. Special- leikkauksessa aikaa on varattu pidempään konsultaatioon, jotta voit suunnitella parturisi avustuksella juuri sinulle sopivan tyylin rauhassa. Saat myös tuote- ja muotoiluvinkit uuden hiustyylisi haltuunottoon. Myös kasvatusprosessin aikana on hyvä käydä säännöllisesti parturissa. Näin selviät haastavista välivaiheista pienemmällä tuskalla, ja säilyt edustuskelpoisena läpi prosessin. Special- hiustenleikkaukseen kuuluu myös alkoholiton Brooklyn- olut. Onko tyylikkyys ikinä ollut helpommin saavutettavissa?

Ja nyt kurkistus TOP 5 trendikkäimpiin miesten hiustyyleihin, vuosimallia 2023!

 

 Superlyhyt buzzcut- hiustyyli

Sporttinen ja katu-uskottava erittäin lyhyt miesten hiustyyli palaa katukuvaan vuonna 2023 entistä skarpimpana ja lyhyempänä. Y2K- trendin nousun vaikutuksesta nähdään myös hiusmuodissa 2000- luvun alkupuolelta tuttuja hiustyylejä. Superlyhyessä buzzcutissa sivut häivytetään taidokkaan pehmeäksi joko low tai high-fade tyyliin. Päälliosaa muokkaamalla saat personoitua tyyliä itsesi näköiseksi, mutta vuoden 2023 malliin otetaan myös päälliosa konemittaan. Pisteen i:n päälle lisää kauttaaltaan skarpiksi huolitellut hiusrajat. Armeija-ajalta tuttuun koneajoon verrattuna tässä tyylissä on enemmän muotoa mikä tekee hiustyylistä käytännöllisen, mutta vaatii myös leikkaajalta taitoa.

Muokkaa tyyliä jättämällä hiuksia päältä hieman pidemmäksi ja muotoile eteenpäin tai pörrötä päivän mukaan. Tämä erittäin helppo hiustyyli pysyy tyylikkäänä ja siistinä ympäri vuoden, satoi tai paistoi.

Kenelle tämä hiustyyli sopii parhaiten?  Oman elämän artisteille. Helppouden maksimoijille. Kulmikkaille ja pyöreille kasvojenmuodoille. Kaikille hiuslaaduille.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Parturissa on tyylin ylläpitämiseksi suositeltavaa käydä 2–3 viikon välein, mutta juuri muuta tämä tyyli ei käyttäjältään vaadi. Tässä tyylissä myös hiuspohja pääsee komeudessaan näkymään, joten huolehdi että käytössäsi on laadukkaat, hiuspohjaa hoitavat pesu- ja hoitotuotteet. Näistä hyviä vaihtoehtoja löytyy esim. Risu, BRBR ja Solomon’s Beard– tuotesarjoilta.

 

French crop – hiustyyli

Tällä hetkellä etenkin nuorison suosimana hiustyylinä edukseen erottuva ranskalainen croppi on rento ja helposti muotoiltava hiustyyli, joka sopii todellisuudessa monen ikäiselle- ja näköiselle kantajalle. Vuonna 2023 hiusmalleissa mittaa säilytetään aiempaa enemmän, ja crop- tyyli ei ole poikkeus tähän sääntöön. Vaihda korkealle häivytetyt sivut low-fade tai tapered- tyyliin, ja jätä myös päälliosaan runsaasti massaa ja hieman enemmän mittaa. Edelläkävijät maustavat tyyliä päälliosan permanentilla.

Pidempi versio cropista antaa mahdollisuuden muotoilla hiusta usealla tavalla ja lisää ajattomaan tyyliin pehmeyttä. 2023- hiustrendien mukaisesti muotoile hiukset joko huolitellun rennosti tai rohkeasti sekaisin ja eteenpäin. Etenkin kihara hius pääsee oikeuksiinsa messevän otsatukan omaavassa ranskalaisessa cropissa.

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten? Rennoille hemmoille. Suomen Pariisin parhaimmistolle. Korkeaotsaisille. Taipuisalle ja kiharalle hiuslaadulle.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Puolikiiltävällä vahalla viimeistelet karhean hiuksen luonnollisen ja huolitellun näköiseksi. Tästä hyvänä esimerkkinä Pusher O.D- vaha. Täydellisen sekaisen lookin saavutat parhaiten pohjustamalla hiuksen joko Reuzel Texture Matte– hiuspuuterilla tai pitorikkaalla suolasuihkeella, kuten BRBR Mojito Texture spraylla. Viimeistele tyyli kevyellä vahalla.Tästä hyvänä esimerkkinä Pomp& Co Haircream.

 

Wolfcut& Shaggy – hiustyylit

Keskipitkät ja pitkät miesten hiustyylit ovat yleistyneet viime vuosina, ja saavutetusta hiusten lisämitasta kannattaa ottaa ilo irti. Some-sensaationa valloittanut wolfcut, ja 70- luvun rokkareilta nykypäivään kotoutettu shaggy hallitsevat keskipitkien hiusten kuumimpina trendeinä vuonna 2023.

Wolfcutissa keskipitkät hiukset kerrostetaan voimakkaasti, niska jätetään kokonaisuuteen nähden pitkäksi ja sivut pidetään korvien päälle yltävässä mitassa. Kokonaisuus muotoillaan hieman taaksepäin taipuvaksi, ja tyypillisesti rennolle keskijakaukselle. Voimakas kerrostus luo pidemmässä hiuksessa soljuvan ja liikkuvan kokonaisuuden. Wolfcut sopii pituuden luoman painon ansiosta hyvin myös jäykälle ja vaikeasti asettuvalle hiukselle.

Shaggy-hiustyyli on kuin wolfcutin vanhempi veli, joka huokuu entisaikojen pehmeää rock- tyyliä. Myös shaggyssä mittaa säilytetään niin niskassa kuin rajoillakin, mutta kerrostus päältä on voimakkaampaa ja tyylin kulmakivi on silmiä hipova, pehmeä otsatukka. Hiukset muotoillaan huolittelemattomasti rutistelle päältä eteenpäin. Shaggy toimii erityisesti kiharassa ja taipuisassa hiuksessa.

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten? Rokkareille ja TikTokkareille. Kulmikkaille ja kapeille kasvojenmuodoille. Helppoutta arvostaville. Suorat ja vaikeasti asettuvat hiukset (Wolfcut) ja kiharat sekä taipuisat hiuslaadut (Shaggy)

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Koska pitkän hiuksen latva näkee lyhyttä hiusta pidempään elämää, on hiusten hoitaminen tärkeässä roolissa hyvännäköisen pidemmän hiusmallin ylläpidossa. Älä siis skippaa hoitoainetta, kosteuttavaa shampoota ja hiusharjaa/selvityskampaa. Viimeistelyssä luotetaan kevyen pidon tuotteisiin. Pomp& Co:n Salted Tonic– suolasuihke antaa hiukseen rakennetta ja kevyttä pitoa, samalla hoitaen. Jäntevyyttä ja eloa saat kiharaan hiukseen rutistelemalla pyyhekuivaan hiukseen kevyttä geeliä, esim. Pomp& Co:n Aloe- hiusgeeliä. Paksun hiuksen muotoilet tyyliin sopivaksi kevyellä pastemaisella vahalla, josta loistava vaihtoehto on Pusher Converge.

 

Mulletti

Mulletin monet kasvot. Sporttisten jannujen luottotyyli jo vuodesta -85, mulletti, niittää suosiota myös vuonna 2023.

Modernisoitu mulletti toteutetaan omaa hiuslaatua ja tyyliä kunnioittaen. Pidemmällä takatukalla voikin maustaa montaa eri tyyliä. Kontrastia saat luotua yhdistämällä mulletin häivytettyihin sivuihin ja voimakkaasti rikottuun, eteenpäin muotoiltavaan päälliosaan. Lyhyt mulletti toimii etenkin suorassa hiuksessa. Ajattoman tyylin luomiseen, liitä takatukka pidempään, taaksepäin rennosti tai tiukemmin sliipattavaan hiustyyliin. Trendikkäimmät hakevat MOD- viboja lisäämällä mulletin kaveriksi pitkät pulisongit ja otsatukan.

Tyylikkäästi toteutettu takatukka vaatii leikkaajaltaan taitoa. Kotona mulletti on helppo ja monipuolinen laitettava. Vaihtelemalla käytettäviä muotoilutuotteita saat luotua erilaisia viimeistelyjä. Tämän vuoden hiustrendejä mukaillen muotoillaan mulletti luonnollisen ja elämää nähneen näköiseksi.

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten? Sporttisille jannuille. Kaikille kasvojenmuodoille. Mestareille. Kaikille hiuslaaduille.

Parhaat tuotteet muotoiluun: Eletyn näköisen viimeistelyn saavutat kevyen pidon ja luonnollisen kiillon antavilla tuotteilla, esimerkiksi Reuzel Grooming creamilla, BRBR- suolasuihkeella tai Pusher Converge- vahalla. Suoraan ja lyhyeen versioon eloa saat kuituvahalla, esim. Pusher 7 seconds tai Solomon’s Ambler– hiusvahalla, tai geelillä, esim. Reuzel Fiber Gel:illä. Pehmeä MOD-tyyli syntyy taipuisaan tai kiharaan hiukseen pehmeällä vahalla, esim Solomon’s Cutlerilla.

 

Monitoiminen klassikko

Klassinen hiustyyli ei ole syyttä vuodesta toiseen suosituimpien ja tyylikkäimpien hiustyylien kärkipäässä. Monipuolinen, vaivattoman tyylikäs ja ajaton hiustyyli täydellistää jokaisen huolitellun miehen imagon.

Klassisessa hiustyylissä yhdistyy aikaa kestävä, rento ja käytännönläheinen tyyli. Perustana hiustyylin luomiselle on hieman pidempi, hyvin leikattu frisööri, joka muotoillaan taaksepäin suuntautuneesti tai jakaukselle. Monipuolista mallia on helppo muotoilla ja muokata päivän fiiliksen ja omien mieltymysten mukaan. Vuoden 2023 trendien mukaisesti jätä myös sivuihin enemmän mittaa pehmeän kokonaisuuden saavuttamiseksi. Rajat voi tehdä joko tapered- tyyliin eli rajoilta häivyttäen lyhyemmäksi, tai jättää pidemmäksi ja veitsellä vuolluksi. Viimeistele esimerkiksi tiukasti tai rennosti taaksepäin, takaviistoon, sivujakaukselle, keskijakaukselle… Tämä hiusmalli on mahdollisuuksia täynnä!

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten?Aikaa kestävät menestyjät. Kapeat ja kulmikkaat kasvojenmuodot. Elvistelijät. Kiharat, taipuisat ja vaikeasti asettuvat hiuslaadut.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Karhean ja kiharan hiuksen taltuttaa pehmeä, rasvaliukoinen pomade, kuten Reuzel Green. Hennolle hiukselle valitse viimeistelyyn mattainen tai puolikiiltävä voidemainen vaha ja kaveriksi rakennesuihke.

 

Jos artikkelin seurauksena hukut vaihtoehtopaljouteen, ei hätää. Parturimme auttavat juuri sinulle sopivan tyylikkään hiustyylin valitsemisessa ja räätälöivät sen tarpeisiisi ja tyyliisi sopivaksi.

Tervetuloa parturiin!

 

 

 

Kuvien lähteet:

Braidbarbers. 2017. Instagram @braidbarbers.

Bun, H. 2023. 30 Masculine Buzz Cut Examples + Tips & How to Cut Guide. https://haircutinspiration.com/buzz-cut/

Cassidy, H. 2023. The rakish gent- JC Steward. https://www.haydencassidy.com/editorial/project-one-r2xsa

Cassidy, H. 2023. The pink prince- Joe Public. https://www.haydencassidy.com/editorial/fucking-young-emin-djxs2

Cabrini, G. 2017. Benno Bulang at Neil Barrett S/S 2017 by Giacomo Cabrini. https://damplaundry.tumblr.com/post/148129325645/benno-bulang-at-neil-barrett-ss-2017-by-giacomo/amp

Connolly, J. 2019. Instagram. @joshconnollybarber.

Lounge Hair Studio. 2023. Short Haircut – French Crop. https://loungehairstudio.com/mens-haircut-french-crop/

Luchmun, K. 2023. Boys about town. https://www.kevinluchmun.com/gallery/jon/

Luchmun, K. 2018. AN. https://www.kevinluchmun.com/product/an/

Nummi, I. 2023. Instagram @iisakkinummi.

Puopolo, D. 2023. 60 Stylish Modern Mullet Hairstyles for Men. https://haircutinspiration.com/the-modern-mullet-for-men/

Puopolo,D. 2023. 40 Slicked Back Hairstyles: A Classy Style Made Simple + Guide. https://haircutinspiration.com/slicked-back-hair-made-simple/

Vogue. 2019. Stella McCartney Fall 2019 Menswear. https://www.vogue.com/fashion-shows/fall-2019-menswear/stella-mccartney/slideshow/collection#26

Näillä tuotteilla hiukset komeaksi vuonna 2023

Jätä kommentti