Miesten hiustyylit 2024 TOP 5

Miesten hiustyylit 2024, TOP 5

Miesten hiustyylit TOP 5, 2024 – listaus on täällä! Helpottaaksemme kokonaisvaltaisen tyylikkyyden saavuttamista, olemme jälleen näppärästi koonneet yhden artikkelin alle miesten hiustyylien TOP 5, vuosimallia 2024. Jos haluat pysyä tyylikkäänä myös läpi vuoden 2024, kannattaa tämä artikkeli selata läpi ennen seuraavaa parturireissua.

Miesten hiustyylit TOP 5, 2024- listaus pitää sisällään niin trendikkäitä kuin ajattomiakin hiustyylejä, kaikissa eri mitoissa. Oli tyylisi klassinen, trendikäs, sporttinen, levoton tai jotain ihan muuta, löytyy uuden vuoden hiustrendeistä jokaiselle sopiva tyyli.

Jos haaveissasi on uusi hiustyyli, suosittelemme varaamaan ajan Special- hiustenleikkaukseen. Special- hiustenleikkauksessa aikaa on varattu pidempään konsultaatioon, jotta voit suunnitella parturisi avustuksella juuri sinulle sopivan tyylin rauhassa. Saat myös tuote- ja muotoiluvinkit uuden hiustyylisi haltuunottoon. Myös kasvatusprosessin aikana on hyvä käydä säännöllisesti parturissa. Näin selviät haastavista välivaiheista pienemmällä tuskalla, ja säilyt edustuskelpoisena läpi prosessin. Special- hiustenleikkaukseen kuuluu myös alkoholiton Brooklyn- olut. Onko tyylikkyys ikinä ollut helpommin saavutettavissa?

Nyt katse TOP 5 trendikkäimpiin miesten hiustyyleihin, vuosimallia 2024!

Buzzcut

Minimalistinen ja raikas erittäin lyhyt miesten hiustyyli pitää pintansa trendikkäimpien hiustyylien joukossa myös vuonna 2024. Y2K- trendin valtakauden jatkuessa, nähdään myös hiusmuodissa vuosituhannen alkupuolelta tuttuja hiustyylejä, buzzcut mukaan lukien. Tämä erittäin helppo hiustyyli pysyy tyylikkäänä ja siistinä ympäri vuoden, satoi tai paistoi.

Vuonna 2024, skarpiksi räätälöidyssä buzzcutissa sivut häivytetään taidokkaan pehmeäksi joko mid, – low- tai taper fade- tyyliin ja päälliosa leikataan muita hiuksia pidempään konemittaan. Pisteen i:n päälle lisää kauttaaltaan tiukaksi huolitellut hiusrajat. Armeija-ajalta tuttuun koneajoon verrattuna tässä tyylissä on enemmän muotoa, mikä tekee hiustyylistä käytännöllisen ja kestävän, mutta vaatii myös leikkaajalta taitoa. Vaikka tämä tyyli näyttää DIY – miehen unelmalta, suosittelemme luottamaan parturiin myös buzzcutin leikkauksessa, onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kenelle tämä hiustyyli sopii parhaiten?  Minimalismin manifestoijat. Kulmikkaat ja pyöreät kasvojenmuodot. Helppouden maksimoijat. Kaikki hiuslaadut.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Parturissa on tyylin ylläpitämiseksi suositeltavaa käydä 2–3 viikon välein, mutta juuri muuta tämä tyyli ei käyttäjältään vaadi. Tässä tyylissä hiuspohja pääsee komeudessaan loistamaan, joten huolehdi että käytössäsi on laadukkaat, hiuspohjaa hoitavat pesu- ja hoitotuotteet. Näistä hyviä vaihtoehtoja löytyy esim. Risu, BRBR ja Solomon’s Beard– tuotesarjoilta.

Low & taper – fade crop

Klassikon aseman saavuttanut crop on huoleton ja helposti muotoiltava hiustyyli, joka sopii monen ikäiselle- ja näköiselle kantajalle. Vuonna 2024 cropista löytyy monta trendikästä varitaatiota, kuten latinojuurista TikTokin trenditukaksi pingahtanut, pottatukan ja cropin graafinen lemmenlapsi, edgar crop, sekä rennon tyylikäs ja ajaton french crop.

Modernin tyylikkäässä cropissa rajat pidetään siistinä ja lyhyenä, ja wau – efekti syntyy tyylille ominaisesta runsaasta ja pehmeästä, eteenpäin muotoiltavasta päälliosasta. Vuonna 2024 hiusmalleissa mittaa säilytetään aiempaa enemmän, ja crop- tyyli ei ole poikkeus tähän sääntöön. Vaihda korkealle häivytetyt sivut low- tai taper- fade tyyliin. Low fadessa hiukset häivytetään koneella pehmeästi kauttaaltaan koko hiusrajalta, matalassa yhtenäisessä linjassa. Taper fadessa hiukset häivytetään pehmeästi lyhimpään mittaansa puolisongin ja niskan kohdalta hiusrajalta. Jätä myös hiusten päälliosaan runsaasti massaa ja hieman enemmän mittaa. Kirsikkana kakun päälle, viimeistele tyyli hiuksen omaa rakennetta korostaen.

Etenkin kihara ja taipuisa hius pääsee oikeuksiinsa messevän otsatukan cropissa. Tiukat häivytykset ja jyrkät, graafiset crop- versiot ovat parhaimillaan tummassa ja tiheässä kuontalossa.

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten? TikTokin kingeille. Korkeaotsaisille. Suomen Pariisin parhaimmistolle. Taipuisalle, kiharalle ja tiheälle hiuslaadulle.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Kevyellä, puolikiiltävällä vahalla viimeistelet karhean hiuksen luonnollisen ja huolitellun näköiseksi. Tästä hyvänä esimerkkinä Pusher Converge – vaha. Rennon lookin hentoon hiukseen saavutat parhaiten pohjustamalla hiuksen joko Reuzel Texture Matte– hiuspuuterilla tai pitorikkaalla suolasuihkeella, kuten BRBR Mojito Texture spraylla. Viimeistele tyyli kuivalla mattavahalla. Tästä hyvänä esimerkkinä Pomp& Co Haircream ja Hol’up Maria.

 

Mullet & MOD

Keskipitkien hiustyylien suosio on nousemassa uusiin ulottuvuuksiin vuonna 2024. Jo tutuksi tulleen, vallattomana liehuvan takatukan jumaloinnille ei näy loppua; Ihmemiesten ja sporttisten jannujen luottotyyli jo vuodesta -85, mulletti, jatkaa suosiotaan myös vuonna 2024. Trendien kuumimpaan kärkeen kuitenkin kiilaa 60- luvun kapinahenkisessä Lontoossa ensimmäisen kerran taltioitu, kaottiseen täydellisyyteen pörrötelty MOD- hiustyyli.

Vuonna 2024 mulletti toteutetaan omaa hiuslaatua korostaen, ja aiempaa pidempänä. Ammattimaiseenkin ympäristöön solahtavan, vähäeleisen takatukka-tyylin luomiseksi, liitä hienostunut takapiiska taaksepäin rennosti tai tiukemmin sliipattavaan, kokonaismitaltaan pidempään versioon mulletista. Säilyttämällä mittaa hiuksissa kauttaaltaan, pääset kokemaan mulletin voiman, menettämättä uskottavuuttasi töissä ja anopin silmissä. Vie trendikkyys äärirajoille muotoilemalla hiukset sliipatusti keskijakaukselle.

Modernisoidussa MOD- hiustyylissä hiukset leikataan rikotun kerrostetusti niin, että hiukset ovat lyhyemmät päältä ja pitenevät pehmeästi hiusrajoille. Hiusrajat ja takatukka jätetään rouheaksi ja pidemmäksi, ylikasvaneen vaikutelman luomiseksi. Revitty otsatukka antaa viimeisen silauksen rosoiselle tyylille. Trendikkäimmät hakevat 90- luvun viboja lisäämällä tyylin kaveriksi pitkät, taipuisat pulisongit, Oasis- legenda Liam Gallagherin jalanjäljissä. Rikottu kerrostus mahdollistaa hiuksen asettumisen ja helpon laiton, ryöstämättä tyylin ylikasvanutta fiilistä ja boheemin kapinallista sydäntä. MOD- hiustyylin viimeistelee levoton ja täydellisen sekainen muotoilu.

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten? Mestareille. Kaikille kasvojenmuodoille. Staroille. Kaikille hiuslaaduille.

Parhaat tuotteet muotoiluun: Eletyn näköisen viimeistelyn saavutat kevyttä pitoa ja luonnollista tekstuuria antavilla tuotteilla, esimerkiksi Solomon’s Daunsel – suihkeella,  BRBR- suolasuihkeella tai Pusher Converge nestemäisellä vahalla. Suoraan hiukseen rouheaa erottelevuutta saat kuituvahalla, esim. Solomon’s Ambler– hiusvahalla, tai voimakaspitoisella mattavahalla, esim. Hol’up Cookiella. Sliipattu lookki syntyy parhaiten pehmeällä, kiiltävän lopputuloksen antavalla pomadella, esim. Hol’up Gelatolla tai Hol’up Skushilla, ja viimeistelykammalla.

 

Quiet luxury

Klassinen hiustyyli huokuu hiljaista luksusta, eikä se ole syyttä vuodesta toiseen tyylikkäimpien hiustyylien kärkipäässä. Monipuolinen, vaivattoman tyylikäs ja ajaton hiustyyli täydellistää jokaisen huolitellun miehen imagon.

Klassisessa hiustyylissä yhdistyy aikaa kestävä, rento ja käytännönläheinen tyyli. Perustana hiustyylin luomiselle on hieman pidempi, hyvin leikattu frisööri, joka muotoillaan tyypillisesti taaksepäin suuntautuneesti tai jakaukselle. Monipuolista mallia on helppo muotoilla ja muokata päivän fiiliksen ja omien mieltymysten mukaan.

Vuoden 2024 trendien mukaisesti jätä myös sivuille enemmän mittaa rennon tyylikkään kokonaisuuden saavuttamiseksi. Rajat tehdään joko tapered- tyyliin eli niskan ja pulisongin hiusrajoilta häivyttäen lyhyemmäksi, tai jätetään pidemmäksi ja veitsellä vuolluksi. V – linjaan leikattu niskan rajaus luo ajattomaan tyyliin trendikkään, veistoksellisen yksityiskohdan. Viimeistele esimerkiksi tiukasti tai rennosti taaksepäin, takaviistoon, sivujakaukselle, keskijakaukselle… Tämä hiusmalli on mahdollisuuksia täynnä!

Kenelle hiustyyli sopii parhaiten? Aikaa kestävät menestyjät. Kaikki kasvojenmuodot. Hiljaisen luksuksen liputtajat. Kiharat, taipuisat ja vaikeasti asettuvat hiuslaadut.

Parhaat tuotteet viimeistelyyn: Karhean ja kiharan hiuksen taltuttaa pehmeä, rasvaliukoinen pomade, kuten Hol’up Gelato. Hennon hiuksen viimeistelyyn valitse mattainen tai puolikiiltävä voidemainen vaha, esim. Pusher O.D, tai Solomon’s Beard Cutler ja kaveriksi föönin alle suolasuihke tai rakennesuihke. Kiiltävän, sliipatun lopputuloksen saavutat parhaiten vesiliukoisella pomadella, esim. Solomon’s Beard Link- Boylla ja viimeistelykammalla.

 

Jos artikkelin seurauksena hukut vaihtoehtopaljouteen, ei hätää. Parturimme auttavat juuri sinulle sopivan tyylikkään hiustyylin valitsemisessa ja räätälöivät sen tarpeisiisi ja tyyliisi sopivaksi.

Tervetuloa parturiin!

 

 

 

 

Miesten hiustyylit 2024

Buzzcut: Malli: Breki. Parturi: Sami J. / GROOM Rööperi.

Crop: Malli: Kristian. Parturi: Sami J. / GROOM Rööperi.

Mullet & MOD: Malli: Miska. Parturi: Breki / GROOM Rööperi.

Quiet Luxury: Malli 1: Aleksi. Parturi: Pihla / GROOM Sailor.

Malli 2: Juha. Parturi: Sonja / GROOM Rock.

Kuvaaja: Susanna Nordvall

 

Tuotteet tyylin viimeistelyyn

Jätä kommentti