The Bluebeards Revenge viiksivaha – Classic Moustache Wax (30ml)

The Bluebeards Revengen vegaaninen viiksivaha kesyttää miehekkäimmätkin viikset! Muotoile, kierrä ja viimeistele haluamasi tyyli itsellesi. Voila!

13,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge viiksivaha – Classic Moustache Wax (30ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge viiksivaha – Classic Moustache Wax (30ml)

Uusittu vegaaninen koostumus tutulla napakalla pidolla. The Bluebeards Revengen Classic Blend viiksivaha kesyttää miehekkäimmätkin viikset! Muotoile, kierrä ja viimeistele haluamasi tyyli itsellesi.

Käyttö: Ota pieni määrä vahaa sormenpäähäsi. Lämmitä se sormiesi välissä. Levitä vaha viiksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Viiksikampa helpottaa tuotteen levitystä.

Varoitus: Vaikka viiksivaha tuoksuukin syötävän hyvälle ei sitä ole tarkoitettu syötäväksi. Mikäli tuotetta joutuu jostain syystä silmiisi, niin huuhtele se pois kylmällä vedellä.

Raaka-aineet: Hydrogenated Soy Bean Oil, Microcrystalline Wax, Petrolatum, Parfum, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citral.

Koko: 30 ml

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!

Katso myös muut The Bluebeards Revenge sarjan tuotteet.