Mr Bear Family Woodland partavoide (60 ml)

Partavoide päivittäiseen parran hoitoon ja kevyeen muotoiluun. Sheavoita ja luonnonöljyjä sisältävä partavoide kosteuttaa ja hoitaa parran lisäksi myös ihoa parran alla vähentäen punoitusta ja ihoärsytystä. Raikas pihkainen ja metsäinen tuoksu. Tuotteessa on kevyt pito.

Suosittelemme päivittäistä käyttöä, jos toiveenasi on komealta näyttävä ja huoliteltu parta ilman hilsettä. Yhdistä saman sarjan partaöljyyn, joka antaa hieman lisäkiiltoa parralle.

Käyttö: Ota sormella pieni määrä partavoidetta ja hiero sitä kämmeniesi välissä kunnes koostumus muuttuu helposti käsiteltäväksi. Sipaise partavoide partaasi ja käytä partakampaa muotoilun apuna. Muotoilutuotteen poispesuun suosittelemme partasaippuaa – tsekkaa kaikki Mr Bear Family -tuotteet.

Pssst! Tämä näppärän kokoinen purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

20,90

Vain 3 varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr Bear Family Woodland partavoide (60 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Mr Bear Family Woodland partavoide (60 ml)

Partavoide kosteuttaa ja hoitaa parran lisäksi samalla myös ihoa parran alla. Suosittelemme päivittäistä käyttöä, jos toiveenasi on komealta näyttävä ja huoliteltu parta, ilman hilsettä. Kokonaisvaltaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi käytä yhdessä Mr Bear Family -partaöljyjen kanssa. Partavaha on valmistettu luonnonöljyistä ja Sheavoista. Tuotteen tuoksu on miehekäs ja raikkaan metsäinen.

Käyttö: Ota sormella partavahaa purkista pieni määrä ja hiero sitä kämmeniesi välissä kunnes koostumus muuttuu helposti käsiteltäväksi. Sipaise partavaha partaasi ja käytä partakampaa muotoilun apuna. Suosittelemme partavahan poispesuun partasaippuaa sekä lämmintä vettä.

Raaka-aineet: Shea Butter, Lanolin, Apricot Kernel Oil, Bees Wax, Jojoba Oil, Argan Oil, Coconutoil, Rosehip seed oil, Essential oils, Sunflower Oil, Natural Vitamin E.

Koko: 60 ml

Katso myös muut Mr Bear Family -tuotteet.